Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted: Legacy of Thieves Collection 19 Ekim'de PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Naughty Dog ve Iron Galaxy, Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PC sürümünün 19 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Uncharted 4: A Thief's End ve Uncharted: The Lost Legacy'yi içeren koleksiyon sürümü ilk olarak 28 Ocak'ta PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.
 
PC sürümü, yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzünü, iyileştirilmiş ölçeklendirmeyi, GPU ve VRAM algılamayı, ultra geniş monitör desteğini, çeşitli grafik ayarlarını (ayarlanabilir doku ve model kalitesi, anizotropik filtreleme, gölgeler, yansımalar, ortam vb.) ve daha fazlasını içerecek.
 
Bu oyunda geçmişleriyle yüzleşip kendi miraslarını inşa eden Nathan Drake ve Chloe Frazer'la kendi ayrı maceralarında oynayacaksınız. Bu oyun UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras'ı içeriyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye sony naughty dog pc ps5
Guilty Gear: Strive 2023 Baharında Xbox Series, Xbox One'a Geliyor Resident Evil 4 Remake PS4 Konsolları için Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız