Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted: Fight for Fortune Ortaya Çıktı

Drake'in maceraları bitmez, belki de bitmemeli

      Sony'nin son dönemlerdeki en ünlü serilerinden biri olan Uncharted son olarak Playstation Vita'da Uncharted: Golden Abyss ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise yepyeni bir Uncharted oyunu, yeni bir geliştiricinin ellerine teslim edilmiş gibi. Yeni oyunun adı "Uncharted: Fight for Fortune"
 
      Avustralya Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nun listesine giren Uncharted: Fight for Fortune'un hangi platformlar için hazırlandığı bilinmiyor, ama oyunun geliştiricisinin One Loop Games olması kafaları karıştırıyor. Bu firma kendi internet sitesinde biri büyük olmak üzere iki proje üstüne çalıştığını açıklamış.
 
      Vita'daki Uncharted: Golden Abyss'i Sony Bend'in ellerine teslim eden Sony, bu oyunu da başka bir geliştiriciye verebilir. Yine de bizim aklımıza mobil platformlar için bir Uncharted oyunu hazırlanıyor olabileceği de geliyor. Sony, PS3 ve Vita için kendi stüdyolarını kullanma olasılığı daha fazla. Bekleyip görelim.
 
      Bu arada daha önce Avustralya Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nde görünen oyun isimlerinin bir süre sonra resmi açıklamalarının yapıldığını hatırlatalım. Yani Uncharted: Fight for Fortune'un gerçek olmama ihtimali düşük.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PSP 2 Sony uncharted NGP Sony Bend Vita PSP 2 Sony uncharted NGP Sony Bend Vita
Steam'den GTA IV ve GTA: EFLC İndirimi Far Cry 3 Bütün Platformlar için Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.11.2012 13:38:08

0
günlerce uncharted oynasam bıkmam

TheMarjinaLs

7.11.2012 09:30:57

0
Haberi servisteyken twitterdan gordum tercume edip atacaktim dh'ye fakat once davranmişsın . Uncharted = Naught Dog ... lbrahimin dedigi gibi bir ND degil

GoldPunch

7.11.2012 09:22:59

0
Bir Naugtyh Dog degil :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted: Golden Abyss
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız