Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Umaykut Online'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı


 
     Ceidot oyun stüdyoları, geçtiğimiz günlerde sözünü verdikleri Umaykut Online'ın tanıtım videosunu yayınladı.
 
     Firma, oyunun tanıtım videosunun geleceğini aşağıdaki basın bildirisi ile belirtmişti.
 
     "Umaykut Online, yeni oyuncuların işini kolaylaştırmak için tasarlanan eğitim modu, geliştirilen web sitesi ve en önemlisi muhteşem fragmanı ile gönülleri yeniden fethediyor.

     Umaykut Online 300 bini aşkın oyuncusu ve 7 adet sunucusu ile her geçen gün büyüyor. Eğer siz de bu büyük Türk ailesinde yerinizi almak istiyorsanız http://www.umaykutefsanesi.com adresinden veya Facebook üzerinden oynamak için http://apps.facebook.com/umaykut adresinden hemen kaydınızı yaptırın."
 
     İşte bahsi geçen video sonunda yayınlandı. Oyun için yayınlanan ve oldukça etkileyici olduğunu düşündüğümüz bu tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ceidot Facebook Umaykut Online
Tüm Zamanların En İyi Video Oyun Sistemi Natal'ın Ekim Ayında Çıkacağı Kesinleşiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2010 02:07:15

0
Hakikaten maho kardeş haklısın daha büyük projeler de görürüz ama ülkemizde oyun yapanı dövmedikleri kalıyor baksana. ne idüğü belirsiz adamlar çıkıyor oyunun sitesini kapattırıyor, ceidot kazara fps yapsa muhtemelen kurşuna dizerler. sen misin türk oyun sektörüne yatırım yapan, vay terbiyesiz! böyle bir de utanmadan bu kararı marifetmiş gibi yayınlayan garip garip tipler de ortada geziyor, işte burası türkiye. ogame de yasaklanır youtube da, ne de olsa demokratik! ve özgür! bir ülkeyiz.

harunsuv

11.5.2010 15:02:53

0
TheMaho ne FPS'sinden bahsediyorsun bunuda kapatıyorlar baksana. FPS yapsalar sibiryaya sürerler herhalde...

BSC Misafiri

11.5.2010 10:26:07

0
Oyunun mahkeme kararı ile isminin değiştirildiğinin belirlendiği, web sitesinin kapatılması gerektiğini biliyorsunuzdur umarım. http://www.ggc.com.tr/media/umaykut_kapama.jpg Yayınlamanız gerektiğini düşündüm. Kolay Gelsin.

TheMaho

11.5.2010 02:39:57

0
web tabanlı oyunlardan nefret edıyorum allah rızası için bir tane fps türü oyun yapin ya afkira yapacak biz hala gerilerdeyiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Umaykut Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız