Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üçüncü şahıs co-op aksiyon oyunu Criminals Within duyuruldu

 
 
Yeni Zelanda merkezli stüdyo Space Rock Games, orta çağ temasını içeren ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen, co-op temelli üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Criminals Within'i duyurdu. Oyun konsollar ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi ve hangi konsollara geleceği açıklanmadı.
 
Geliştirici ekipte tecrübeli isimler yer alıyor
 
 
 
Space Rock Games içerisinde önceki çalışmaları arasında Fable, Path of Exile, Black & White 2 ve Chivalry II gibi oyunları bulunan tecrübeli isimler yer alıyor. Ekipteki isimler, bu oyun üzerinde oldukça fazla uğraş verdiklerini ve en iyi deneyimi sunmayı hedeflediklerini belirtiyor.
 
Space Rock Games genel müdürü Zsombor Pirok bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söylüyor: "Son 12 aydır haber vermeden arka planda çalıştığımız oyunu nihayet sizlere sunacağımız için çok heyecanlıyız. Harika ekibimiz ve harika yatırımcılarımız Hillfarrance ve NZGCP sayesinde en iyi co-op deneyimi sizlere sunmak istiyoruz." 
 
Criminals Within duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Criminals Within co-op aksiyon macera
Oyun gündemi 2si1: Playstation 6'dan haberler - Hitman ekibi Türkiye'de Super Meat Boy'dan ilham alan Dr. Fetus' Mean Meat Machine duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız