Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz Nefis Bir Shoot'em Up: Twin Tiger Shark


   80-90'lı yılların klasik shoot'em up'larını bulmak artık neredeyse imkansız oldu. Başta MAME olmak üzere çeşitli emülatörlerle bu açlığımızı gidermeye çalışsak da, bu türe ait yeni ürünlerin artık çok az sayıda çıkıyor olması, çıkanların ise gereksiz detaylarla yorucu bir oyun deneyimi sunması maalesef açlığımızı daha da büyütmekten başka bir işe yaramıyor. Halbuki benim istediğim bir ateş, bir de alternatif ateş (bomba vs) tuşu ile dört yön tuşları, o kadar. Zekice hazırlanmış bölümleri ve bosslarıyla, frame atlamadan sunulan bir oyun deneyimi istiyorum sadece.
 
   İşte Wide Pixel Games, benim gibi açlık çeken oyunculara nefis bir oyun sunuyor: Twin Tiger Shark!
 
   Oyunun kontrolleri gayet basit, grafikleri ise 80-90'ların shoot'em up'ları kalitesinde. Farklı zorluk seviyeleriyle desteklenen altı ana bölüm ve çok sayıda alt bölümlerden oluşan oyundaki boss'lar ve düşman çeşitliliği oldukça doyurucu düzeyde. Ama hepsinden önemlisi, Twin Tiger Shark, kusursuz bir old school shoot'em up deneyimi yaşatıyor ve sektördeki önemli boşluklardan birini kapatıyor.
 
   Ücretsiz olan oyun, "Gönlünüzden ne koparsa" mantığıyla çalışan bir de bağış seçeneği sunuyor. Bu harika oyuna 1$ dahi olsun verebilir ve yapımcılarına destek olabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak İndirme Linki old school shooter shoot'em up ouya xbox live pc mac
WWE 2K15 HULKAMANIA Edition Duyuruldu! State of Decay Yapımcısı Yeni Oyunu Moonrise'ı Duyurdu

mersinaki

5.8.2014 15:04:09

0
Şirkette istirahat zamanlarında deli gibi warblade oynadığım zamanlar aklıma geldi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twin Tiger Shark
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız