Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un 15 Yıldır Geliştirdiği Beyond Good & Evil 2 Hala Yolda

 
 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft tarafından uzun bir süre önce geliştirildiği duyurulan Beyond Good & Evil 2 için yeni açıklamalar geliyor. Son altı ayda yedi duyurulmayan oyun projesini iptal eden ve 6. kez korsan temalı oyun Skull & Bones'u erteleyen ekip Beyond Good & Evil 2'nin hala geliştirilme aşamasında olduğunu belirtiyor.
 
Beyond Good & Evil 2'nin tamamen rafa kaldırdığı varsayılmıştı
 
 
 
Uzun bir geliştirme sürecinin bulunduğu Beyond Good & Evil 2 için Eurogamer ile yaptığı bir röportajda Ubisoft ekibi şu ifadeleri kullandı: "Beyond Good and Evil 2'nin geliştirme süreci hala devam ediyor ve ekip iddialı bir şekilde vadettiği şeyleri yerine getirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor." Ubisoft ekibinin yaptığı bu açıklama genel olarak belirsiz bir ifade olarak nitelendiriliyor.
 
Beyond Good & Evil 2, on beş yıl önce olağanüstü bir şekilde duyuruldu. Daha sonra bir süre bu oyundan ses çıkmadı ve projenin iptal edildiği düşünüldü. Ardından oyun ile hiçbir ilgisi olmayan bir E3 videosu yayınlandı ve daha sonra tekrardan ortalıktan kayboldu. Çalkantılı bir geliştirme süreci yaşayan oyun bakalım çıkış yapacak mı.. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz. Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Söylenti: Modern Warfare 2'nin 2. Sezon Güncellemesi Ertelendi Konami, Daha Fazla Silent Hill Oyunu Yayınlamak İstediğini Bildirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

19.1.2023 04:20:47

0
Hayatımda aldığım ilk orijinal oyundu. O zamanlar tabi ne yabancı dil ne başka bir şey var ama hani bir şey izlersiniz ya da okursunuz tam anlamazsanız ama bunda bir şeyler var dersiniz, size dokunur. Hiç anlamamış olmama rağmen o duyguları yaşatmıştı. Fakat Ubisoft'un yaşadığı sıkıntıları düşününce ya %90 iptal olur ya da aşırı sorunlu yarım kalmış bir oyun olarak çıkar. 15 yıl içinde kaç kere baştan yenilenmiş, vizyon değişmiş neler yaşanmıştır. Zaten ilk oyunda kötü satmıştı 2'inde çok satacağını düşünmüyorum. Zamanında THQ'un Insane adlı bir oyunu vardı. Hiç bir şey göstermedilar fakat arkasında Guillermo del Toro olduğu için insanların ilgisi vardı. THQ yıllarca valla yapıyoruz öyle yapıyoruz diye açıklamalar yapmıştı. Hatta THQ iflas ettiğinde bile merak etmeyin hallederiz gibi açıklamalar yapmışlardı. Sebebi sırf kötü tepki almamak içindi. Sonradan zaten iptal oldu gitti. Bu oyun içinde benzer bir sonuç umarım olmaz ama bekliyorum.

BSC Misafiri

18.1.2023 10:56:35

0
Oyuna o kadar para döktüler ki iptal edemedikleri için süresiz olarak ertelediler ve Beyond Good & Evil hayranlarını elde tutmak için hâlâ geliştiriliyor deyip duruyorlar. Ubisoft 2022'de yönetimi pek başarılı bir şekilde gerçekleştirememiş gibi görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız