Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, XDefiant Adlı Oyunu Tekrar Erteledi!

 
 
Ubisoft, yakın zamanda yapılan herkese açık bir test sürecinin ardından oynaması ücretsiz FPS oyunu XDefiant'ı bir kez daha erteledi. Geliştirme ekibi beta içerisinde çözülmesi gereken bazı sorunların olduğunu açıkladı ve ertelenmesi gerektiğine karar verdi.
 
Oyunda çözülmesi gereken birçok sorunun olduğun vurgulandı 
 
 
 
Oyunun erteleme haberi resmi Twitter hesabından duyuruldu. Bu gönderide şu cümleler yer aldı: "Son açık test sürecine katılan ve XDefiant'ı geliştirirken yanımızda olmaya devam eden herkese teşekkür ederiz. Ancak oyunun bu sürecinde çözmemiz gereken bazı sorunlar ortaya çıktı. Bu yüzden XDefiant'ı tekrar ertelemek durumunda karar aldık."
 
XDefiant piyasaya sürüldüğünde farklı Ubisoft serilerinden beş grup yer alacak. Bu gruplar arasında Libertad ( Far Cry ), Phantoms (Ghost Recon), Echelon ( Splinter Cell ), Cleaners ( The Division ) ve DedSec ( Watch Dogs ) bulunacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle XDefiant
Steam Next Fest Etkinliği Başladı: 100'lerce Oyun Demosu! EA Sports WRC Önümüzdeki Ay Geliyor: İşte Tüm Detaylar

BSC Misafiri

11.10.2023 18:59:11

0
saka maka r6 ve ac olmasa ubisoft simdiye batmisti da neyse... adamlar resmen proje yapmayi bilmiyorlar, neye ellerini atsalar bitiremiyorlar, vizyonsuzluk mu yoksa fazla vizyondan olusan kararsizlikmi sorun ne hala anlayamiyorum. yapinda cikarin abicim, kervan yolda duzulur butun oyunlar yarim yamalak gunumuzde, sizde cikarin ne olacak... yani biktim artik ertelenmis ubisoft oyunu haberi gormekten. yap cikar soz ben alicam ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız