Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Tom Clancy's The Division Resurgence'ı Mobil Cihazlar için Duyurdu

 
 
Ubisoft, iOS ve Android için Tom Clancy's The Division Resurgence'ı duyurdu. Kapalı alfa testi kayıtları şu anda resmi web sitesinde mevcut.
 
Tom Clancy's The Division Resurgence, Tom Clancy's The Division ve Tom Clancy's The Division 2'den bağımsız ve yeni bir hikayeyi içeriyor. Oyun, serinin önemli hikaye olaylarına yeni bir bakış sunuyor ve oynaması ücretsiz bir üçüncü şahıs nişancı rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Tom Clancy's The Division Resurgence, bir virüs salgınının ardından hükümetin çöküşü ile kriz yaşayan bir Amerika'da geçiyor. Bir ajan olarak göreviniz ise karmaşayı durdurmak, barışı sağlamak, sivilleri düşman gruplarına karşı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmeye yardım etmek.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Mobilde The Division Deneyimi.
- Yepyeni Bir Hikaye
- Yüksek Kaliteli Grafiklere Sahip Geniş ve Açık Bir Dünya
- Tonlarca Teçhizat ve Silah Toplayın ve Onları Yükseltin 
- Kendi Oyun Tarzınızı Belirleyin
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma oyunu macera hikaye aksiyon Tom Clancy's The Division Resurgence
Forspoken, 24 Ocak 2023'e Ertelendi IEM Cologne 2022 Turnuvası Yarın Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2022 12:46:54

0
Önce başka fikirlere saygılı olmayı öğreneceksin rahatsız kardeşim benim. Başkalarının zevkine eleştiri yapmamışım, bir oyunu oynayanlarıda eleştirmemişim.. Direk firmayı eleştiriyorum.. Sırf senin gibi vasat biri istiyor diye odamıza kapanıp susalım mı ? Şimdi sen sağda solda sorduklarında kendini medeni, kültürlü vs olarak tanıtıyorsundur eminin ama oyun sitesinde bile yorumları susturmaya çalışıyorsun tamam mı benim 40 yaşından büyük dinazor kardeşim.

BSC Misafiri

7.7.2022 12:46:44

0
Cahil kıro daha oyun sitesinde başka fikirleri okumaya gelemiyorsun günlük hayatında yakınındakilere sabır diliyorum. Malum şeylerin sebebi işte senin zihniyet ülkeyi mahvettiniz.

Hudson51

7.7.2022 12:46:38

0
Division seveni için oldukça güzel bir oyun ama mobilde de PC ve konsollar da ki gibi işler mi bilemiyorum. Çıkınca bakacağız...

BSC Misafiri

7.7.2022 09:55:37

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ha şöyle bak akıllanıyorsun Ubisoft. Hep söylüyoruz senin kalibren PC ve konsollara oyun yapmaya yeterli değil olmuyor işte. Mobil oyun yaparsın anca belki onda başarılı olursun o da belki.
Ubisoft dediğin firma sevgili kardeşim, oyun dünyasının en büyük firmalarının başında geliyor. Halen daha şu boş kafalarınızın anlayamadığı bir şey var... Bir oyunun sevmemeniz, o oyunun başarısız olduğunu göstermiyor. Siz sevmiyorsunuz diye o oyun az satıyor değil, Ubisoft'un oyun satış rakamlarını bir incelemeni öneririm sana. Ayrıca kendilerinin oldukça başarılı oyunları olduğu da çok açık bir durumdur, misal en güncellerden AC: Valhalla'yı görebiliriz. Şu objektiflikten uzak, tamamen kendi düşüncelerinizden oluşan ama genel/kabul edilmiş gibi yaptığınız yorumlarınızı odalarınıza çekilip yapın yumurcak kardeşlerim benim.

BSC Misafiri

6.7.2022 23:27:55

0
Ha şöyle bak akıllanıyorsun Ubisoft. Hep söylüyoruz senin kalibren PC ve konsollara oyun yapmaya yeterli değil olmuyor işte. Mobil oyun yaparsın anca belki onda başarılı olursun o da belki.

BSC Misafiri

6.7.2022 21:17:59

0
the division daha iyi ve güseldi divisison 2 bok ettiler oyunu dark zone kücük 1 de büyüktü ne kapişmalar vardi koşturmacalar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız