Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, The Settlers: New Allies'ın Çıkış Tarihini Açıkladı

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Blue Byte tarafından oyunculara sunulacak olan simülasyon strateji oyunu The Settlers: New Allies'in çıkış tarihi açıklandı. 17 Şubat 2023'te Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC için yayınlanacak olan bu yapım daha sonraki bir tarihte PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Luna platformlarına gelecek.
 
Gerçek zamanlı strateji oyunu
 
 
 
The Settlers: New Allies, derin bir strateji sistemine sahip olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra simülasyon öğelerini de bünyesinde barındırıyor. Gerçek zamanlı stratejik savaşlara ev sahipliği yapacak olan bu yapımda yenilenmiş animasyonlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Oyunda farklı farklı fraksiyonlar bulunuyor ve her bir fraksiyonun kendine özgü görünüşleri ve özellikleri yer alıyor. Oyunda ayrıca hardcore zorluk modu ve senaryo modu oyunculara sunuluyor. Ek olarak yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz bir çevrimiçi mod da bulunuyor. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Starship Troopers: Extermination Duyuruldu The Super Mario Bros. Filmi için Yeni Canlı Yayın Etkinliği Yarın Yapılacak

BSC Misafiri

29.11.2022 13:07:26

+1
Türkçe olmazsa oynamam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız