Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Tavşanları Harry Potter Moduna Girerse?

"Abracadabwwwaaaaaaaaaahhh.."

    Rayman serisinden fırlayarak kısa sürede kendi oyunlarında yer edinen Ubisoft'un çılgın tavşanları, bu seferde Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect'i de yanlarına alıyorlar.

      Raving Rabbids: Alive & Kicking yüzme, zıplama, dans etme gibi farklı mini oyunları bünyesinde barındıran bir parti oyunu. Kimi zaman ekrandaki şekilleri oluşturmaya çalışacağınız oyunda, kimi zaman ise evinizin zemininden fırlayan tavşanlara tekme atmak ve üzerlerine zıplamanız gerekiyor.

      Dört kişiye kadar oyuncu desteğine de sahip olan oyunda, oyuncu sayısına göre değişen bazı özel oyunlarda bulunuyor. Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de oyunlardan aldığınız skorlar, özel ödüller dışında oyun anında çekilen video ve fotoğraflarınızı da arkadaşlarınız ile paylaşabilmeniz.
 
     Geçtiğimiz ay düzenlenen E3 fuarında duyurulan oyun için ilginç bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Şu sıralar son filminden dolayı oldukça popüler olan Harry Potter ise bu videonun da temasını oluşturmuş. Videoda tavşanlarımızdan birinin elinde sihirli deynek görüyoruz. Üzerindeki kıyafet ve alnındaki yara izi ile Harry Potter'a özendiği belli. Büyülü sözleri ise tabi ki ünlü çığlıkları ile birleşmiş ; "Abracadabwwwaaaaaaaaaahhh...."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Raving Rabbids: Alive & Kicking Xbox 360 Kinect Ubisoft Party
2K Temkinli Olmak İstiyor Square Enix'in Gözü Remake için Vita'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

13.7.2011 18:02:46

0
Harika bunlar ya :D

wisla

13.7.2011 14:28:39

0
ubisoft galiba içip yapmış bu video yu :D

CILGIN_TURK_96

13.7.2011 14:01:45

0
muhahah tipe bak :) hele o gozler :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Raving Rabbids: Alive & Kicking
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız