Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Just Dance Serisinin Satışlarını Açıkladı


     Hareket algılayıcı cihazların gelişmesiyle birlikte diğer platformlara da yayılan dans oyunlarının fenomen ismi Just Dance serisi, Ubisoft'un cebini doldurmaya devam ediyor. Ubisoft bugün, serinin satış rakamlarını açıkladı.
 
      En son çıkan Just Dance oyunu olan Just Dance 3'ün 7 milyonun üstünde sattığını açıklayan Ubisoft, Just Dance markasının üçüncü oyunla birlikte 25 milyonluk satışı aştığını da ekledi.
 
     Batı'da epey iş yapan seriyi Asya ülkelerine de açan Ubisoft,  ilk oyunla birlikte Japonya ve Kore'de 500.000'lik barajı aştı. Son olarak yapılan açıklamada içerisinde ABBA: You Can Dance, Just Dance serisi, The Black Eyed Peas Experience, Michael Jackson: The Experience ve The Smurfs: Dance Party oyunları bulunan Ubisoft'un dans oyunları, EMEA denilen Avrupa, Afrika ve Orta Asya ülkelerini içinde bulunduran sınırdaki dans oyunları satışlarının %64'ünü kapsadığı da eklendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Just Dance 3 dans müzik ritim xbox 360 kinect ubisoft satış rakamları
Jagged Alliance: Back in Action'ın Çıkış Tarihi Wii U'dan Çok Daha Fazla Bilgi Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Dance 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız