Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Forward Etkinliği 10 Eylül'de Düzenlenecek

 
12 Temmuz'daki etkinlikten sonra Ubisoft Forward 10 Eylül'de geri dönüyor.

21:00'da ön gösteride Ubisoft ile Blue Mammoth Games arasında Brawlhalla maçı yapılacak ve Roller Champions, For Honor, The Division 2 ve Ghost Recon Breakpoint'ten yeni haberler paylaşılacak.
 
22:00'da başlayacak ana gösteri ise Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, Rainbow Six Siege, Immortals: Fenyx Rising (eski adıyla God & Monsters) ve bazı sürprizler içerecek.
 
YouTube, Twitch ve Ubisoft.com üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz. Ubisoft.com üzerinden izleyen kullanıcıları For Honor, Hyper Scape, Rainbow Six Siege ve Watch Dogs: Legion'da kullanabilecekleri çeşitli oyun içi ödüller bekliyor olacak.

Teaser fragmana aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Pendragon 22 Eylül'de PC için Çıkacak Nvidia'nın 3000 Serisi Ekran Kartları RTX 3090, 3080 ve 3070 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

3.9.2020 05:46:09

0
Prince of Persia VR için gameplay yayınlarlar herhalde en fazla, umarım şu remake söylentisi gerçek çıkar da onun da duyurusunu yaparlar. Yeni oyun gelmeyecek, belli ki geçmişteki gibi güzel/yaratıcı konu bulamıyorlar veya bulunsa bile şirket içindeki bazı asalaklar buna engel oluyordur ben artık böyle düşünmeye başladım. bu oyunun yenisinin istenmesinin Türkiye'ye özel olduğunu da sanmıyorum yurtdışında sosyal medya üzerinden Ubisoft'a ciddi baskılar vardır yeni POP oyunu yönünde.(Mortal Kombat 11 yapımcılarına mesela Mileena karakter DLC'si çıkarılması için inanılmaz rahatsız edici boyutlarda baskılar var.) Ubisoft'un da POP gibi büyük bir markayı mobil ve VR oyunlarla böyle köreltmemesi gerekiyor.

BSC Misafiri

1.9.2020 23:10:59

0
Ubisoft keşke elder scrolls tarzında bir açık dünya rpg fantastik bir oyun gelişirse çok yakışır bence.

BSC Misafiri

1.9.2020 21:14:00

+1
"bazı sürprizler" arasında prince of persia yoksa yormayın yıldık artık

legendwarior3

1.9.2020 19:33:31

+1
herkes splinter cell ve prince of persia bekliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız