Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft 'Bloody Good Time'ı Duyurdu


 
 
     Ubisof'un yayınladığı ilginç film posterlerinin nedeni belli oldu. Ubisoft, Outerlight'ın geliştirdiği yeni oyunu 'Bloody Good Time'ı duyurdu.
 
     Yapılan ilk açıklamalara göre Bloody Good Time, multiplayer odaklı bir FPS olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca Bloody Good Time, Valve'nin Source grafik motorunu kullanacak
 
     Verilen ilk bilgilere göre Bloody Good Time'da haritalar, Hollywood filminin çekildiği yerler gibi detaylı ve çeşitli olarak hazırlanacak. Bu haritaların, bir plajdan, Las Vegas'daki bir otele kadar çeşitlilik göstereceği söyleniyor.
 
     Oyunda kullanacağımız silahlar ise epey ilginç. Duyuruda söylenilene göre oyunda, bir kızartma tavasından, patlayan bir uzaktan kumandalı fareye kadar ilginç silahlar Bloody Good Time'da bizleri bekliyor olacak. 
 
     8 kişiye kadar multiplayer desteği sunacak olan Bloody Good Time'da yine Hollywood filmi yıldızlarına benzetilen çeşitli karakterleri rol oynayacağız. Örneğin bikinili bir kız, korkutucu bir paylaço, bir 'jock' ve dahası Bloody Good Time'da canlandıracağımız karakterlerden.
 
     Henüz çıkış tarihi açıklanmamış Bloody Good Time, Xbox Live Arcade ve Steam üzerinden çıkarılmak üzere, PC ve Xbox için hazırlanıyor. Yayınlanan ilk görüntüden gördüğümüz kadarıyla Team Fortress 2'yi andıran Bloody Good Time, bakalım zevk olarak da Team Fortress 2'ye benzeyecek mi?
 
     Oyunun yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak outerlight ubisoft bloody good time multiplayer fps
"Devil May Cry 5'e Batılı Bir Dokunuş Lazım" Alan Wake 2'den Haber Var !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

exlight

3.9.2010 13:03:48

0
grafikleri çok güzel görünüyor ama şu ilk resimdeki yemek,tuvaley ve uyku durumu multiplayer bi oyunda garibime gitti,single moduda varmı acaba diye düşünüyorum,bence güzel olacak..

waltran

2.9.2010 23:42:31

0
böyle oyunları neden yaparlar anlamam ? hadi team fortres oynanır belkide bu nedir yahu ? ubisoft iyice bozdu

TR Juggernaut TR

2.9.2010 22:28:32

0
ac ile alakali olmadigi belliydi >.>
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloody Good Time
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız