Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Birçok Oyunun Sunucusunu Kapatacağını Duyurdu

 
 
Prince of Persia, Assassin's Creed, Far Cry ve daha birçok seriyle ön plana çıkan Ubisoft, eski oyunların sunucularını devre dışı bırakacağını açıkladı. Sunucuların kapanmasıyla beraber çok oyunculu hizmete erişim sağlanmayacak.
 
Ubisoft'un belirttiğine göre bu hizmetlerin devre dışı bırakılması sadece sunucuları etkilemeyecek, bazı oyunların indirilebilir içeriklerine de erişimi engelleyecek. Hizmetin devre dışı bırakılacağı oyunlar arasında Assassin's Creed II, Assassin's Creed 3 (2012 Sürümü), Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Driver: San Francisco ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte sunucuların kapatılacağı oyunların tam listesi:
 
 - Anno 2070 (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek, Ubisoft hesapları oyuna bağlayamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak. 
 
- Assassin’s Creed II (PC ve PlayStation 3): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Assassin’s Creed 3 (2012 PC sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Ayrıca indirilebilir içeriklere (DLC) ulaşılamayacak.
 
- Assassin’s Creed 3 (2012 PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360 sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Assassin’s Creed Brotherhood (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek.
 
- Assassin’s Creed Brotherhood (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek
 
- Assassin’s Creed Liberation HD (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Assassin’s Creed Revelations (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek.
 
 
 
- Driver San Francisco (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Driver San Francisco (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Far Cry 3 (2012 PC sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Far Cry 3 (2012 PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Ghost Recon Future Soldier (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Ayrıca tek oyunculu modu oynamak için çevrimdışı modda olmanız gerekecek.
 
- Prince of Persia: The Forgotten Sands (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Rayman Legends (PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek.
 
- Silent Hunter 5 (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Splinter Cell: Blacklist (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Splinter Cell: Blacklist (PlayStation 3 ve Xbox 360): Hesap bağlama yapılamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.
 
- ZombiU (Wii U): Hesap bağlama yapılamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Deus Ex ve Guardians of the Galaxy Yazarı BioWare Ekibine Katıldı League of Legends 2022 Yaz Mevsimi 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

el_jericho

4.7.2022 09:56:39

+1
Evet, yanlış değilsem Parallel Linestan itibaren isim haklarını satın alıp Driver isminin içine tükürmeye ant içtiler yani.

BSC Misafiri

3.7.2022 22:20:41

0
Yav adamlara server masrafı falan çıkarıyorsunuz ayıp ediyorsunuz Ne gerek var paranızı verin susun. Bozuk ve copy paste oyuna para verenlere az bile yapıyorlar ben olsam 1 sene sonra kaparım serverları gidin yeni oyunu alın derim nasılsa her sene AC çıkıyor.

JaReD22

3.7.2022 13:59:59

0
Driver ubisoftunmuydu

BSC Misafiri

2.7.2022 22:39:14

+8
Ben bir kaç ayda bir Far Cry 3'ün, Splinter Cell Blacklist'in, Ghost Recon Future Soldier'ın co-op'unu oynayan biriyim daha önce Future Soldiler kapanmıştı diye biliyorum şimdi de diğerleri kapanıyor... Ben bu oyuna para veriyorum oyun yapımcısı sunucularını kapatacağın zaman kendi pc'imde co-op oynamak için ve belirli bir topluluğun dedicated server açmasını sağlamak için araçlar yayınlaması şart olması lazım. Hadi bu oyunlar single player oynanılıyor geçtim bunu peki Division, Anthem, The Crew, Riders Republic vb. oyunlarda ne olacak? İlerde kapanacaklar ve asla bir daha oynayamayacağız ben yıllar sonra nostalji yapmak için eski oyunları oynuyorum bunları onayamayacağım. Oyun yapımcıları oyunlarını satmıyorlar aslında, sadece dijital olarak oyunu indirip oynama hakkını satıyorlar bu da istediği zaman oyunu kapatabileceğini gösteriyor. Bu durumun değişmesi lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız