Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Bazı Eski Oyunlarının Sunucularını Kapatıyor

 
Ubisoft bu yıl içinde bazı eski oyunlarının sunucularını kapatacağını duyurdu.
 
1 Haziran'da Assassin's Creed 2, Prince of Persia: Forgotten Sands, Far Cry 2, Anno 1404, Might & Magic - Clash of Heroes, Splinter Cell Conviction, The Settlers 7 ve Might & Magic X - Legacy oyunlarının PC versiyonlarının sunucuları kapatılacak.
 
2021 içinde Ghost Recon Future Soldier, Rainbow Six Lockdown, Rainbow Six Vegas ve Rainbow Six Vegas 2 oyunlarının konsol ve PC versiyonlarının sunucuları kapatılacak.
 
Bu oyunlardan hepsi multiplayer moduna sahip değil fakat ULC yani kilidi açılabilir içerikler de sunucuların kapanmasından etkilenecek.
 
Ubisoft'un belirttiğine göre "ULC devre dışı bırakılacak ve artık kilidini açamayacaksınız. PC'de daha önce açtıysanız bile ulaşılabilir olmayacak. Konsolda ise kayıtlı oyun dosyalarınızı sıfırlamazsanız daha önce açtığınız ULC mevcut olacak."
 
Oyun içi haberler, oyuncu istatistikleri ve Ubisoft Connect özellikleri de bundan etkilenecek. Kullanılmamış oyun içi paraların iadeleri mümkün olmayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Ghost Recon : Future Soldiers Ubisoft Xbox 360 PS3
Horizon Zero Dawn'dan Aloy, Fortnite'a Geliyor Tek Oyunculu Macera Strateji Oyunu Gord PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

13.4.2021 20:33:08

+4
Co-op oynanan oyunlar sunucuları kapanmandan dolay oynanmaz hale gelecekse güncelleme ile oyuncuların host olacağı bir sistem getirilmesi lazım. Tabi kimse uğraşmayacak eski oyun oldukları için...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon : Future Soldier
+ TAKİBE
AL
90 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız