Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UFC'den Conor McGregor, CoD: Infinite Warfare'da Yer Alacak

 
 
   Activision, Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow gerçek adıyla Kit Harington'ın Call of Duty: Infinite Warfare'da yer alacağını duyurmasından sonra ekibe yeni bir isim daha kattı. 1988 doğumlu İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor Anthony McGregor da Call of Duty: Infinite Warfare'da rol alacak. 
 
   Kendisi dün twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf ile Infinite Warfare'da yer alacağını belirtmiş ve yarın bizleri bir şeylerin beklediğinin sinyalini vermişti. Bugün de Call of Duty: Infinite Warfare'in setinden Conor McGregor'ın dahil olduğu bir video paylaşıldı. O videoya buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Conor McGregor'ın hikaye modunda ne gibi bir rol alacağı hakkında kesin bir bilgi yok ancak ateşli silahların yanı sıra yakın dövüş ile de oyunda yer alacağını umut ediyoruz. 
 

 
  Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.
 
  Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü ise çıkışında 10 multiplayer harita içerecek daha sonra ise 6 harita daha eklenip toplamda 16'ya ulaşacak. Ayrıca Call of Duty'nin "Jackal Assault" adındaki VR oyununun PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak verilecek. Ancak VR oyununa ücretsiz sahip olabilmek için Infinite Warfare'in PlayStation 4 sürümünü de sahip olmanız gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Infinite Warfare FPS Activision
Battlefield 4'ün Genişleme Paketleri Ücretsiz Oldu Geralt'ın Görseli Polonya'da Posta Pulu Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.9.2016 19:42:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: kenancet Benim anlamadigim mesele , neden call of duty ghosts diye bir oyun cikti? Cuk gibi bekliyor oyun orada . oyun sonu bas bas bagiriyor hikayenin devami var diye ama kesip atti oyunu herifler. bari hikayeyi bir sekilde bitirip sonra iwye gecselerdi
seneye o çıkar

LMakani20

15.9.2016 19:09:20

0
Benim anlamadigim mesele , neden call of duty ghosts diye bir oyun cikti? Cuk gibi bekliyor oyun orada . oyun sonu bas bas bagiriyor hikayenin devami var diye ama kesip atti oyunu herifler. bari hikayeyi bir sekilde bitirip sonra iwye gecselerdi

BSC Misafiri

15.9.2016 18:09:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunda çok farklı şeyler olacak gibime geliyor ayrıca the crewi ekimden sonra da indirebilirmiyim ?
Oyunda herşey serinin öncesi gibi kopyala yapıştır olacak gibime geliyor. Yok indiremen, yeni oyun gelmiş olur. Hesabından şimdiden get it now deyip ekle. Sonra istersen indirirsin. Hesabına eklemen şart.

BSC Misafiri

15.9.2016 17:39:49

0
Oyunda çok farklı şeyler olacak gibime geliyor ayrıca the crewi ekimden sonra da indirebilirmiyim ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Infinite Warfare
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız