Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Point Hospital PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Sega Europe ve geliştirici Two Point Studios, Two Point Hospital'ın bu yılın sonlarına doğru PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e geleceğini duyurdu. Dijital ve fiziksel olarak satışa sunulacak.
 
Konsol versiyonları “Bigfoot” ve “Pebberley Island” genişleme paketlerini içerecek. Her bir genişleme paketi oyuna üç ek bölüm ekliyor yani konsol versiyonlarında toplam 21 hastane ve 119 hastalık bulunacak.
 
İşletme yönetimi türündeki Two Point Hospital 1997 senesinde çıkmış olan Theme Hospital'ın ruhani devam oyunu. Two Point Hospital'da kısaca kendi hastanenizi tasarlayabiliyor, hastaları tedavi edebiliyor, personelinizi yönetebiliyor, organizasyonunuzu genişletebiliyor, arkadaşlarınızla işbirliği yapabiliyor ve rekabet edebiliyorsunuz. Oyun PC için Ağustos 2018'de çıkmıştı.

Konsol versiyonları duyuru fragmanını ve PlayStation 4 versiyonu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Two Point Hospital Two Point Studios İşletme yönetimi
Nickelodeon'un Efsane Çizgi Dizisi Invader Zim'in Netflix'teki Yayın Tarihi Belli Oldu Serinin Hayranları Olaya El Attı: Dino Crisis'ın Remake'i Geliyor

Venomstr

23.7.2019 21:15:09

0
Theme Hospital'ın ruhani devamı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Point Hospital ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız