Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Oyun Satışını Sonlandırıyor

 
Canlı yayın platformu Twitch, 27 Kasım'dan sonra oyun satmayı sonlandıracağını duyurdu.
 
Nisan 2017'de hayata geçirilen Twitch'in oyun satma sistemi nasıl çalışıyordu diye soracak olursanız, oyun içeriği yayınlayan bazı kanallarda video ekranının hemen altında, oynanan oyunu veya oyun içi eşyalarını satın almanıza olanak sağlayan “Şimdi Satın Al” düğmesi bulunuyordu ve Amazon hesabınız ile satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra oyunu Twitch Uygulaması ya da Uplay gibi bir servis sağlayıcı aracılığıyla indirelebiliyordunuz.
 
Bunun sonucunda da, partner ve iştirakler, kendi kanalları üzerinden yapılan satın alımlardan bir gelir payı kazanabiliyor ve oyun satın alan izleyiciler ise içinde ifadeler, sohbet rozetleri veya Bits olan Twitch Sandıkları formunda hediyeler kazanabiliyordu.
 
Bu sistem 27 Kasım'dan sonra sonlandırılacak. Daha önce Twitch üzerinden oyun satın almış kullanıcılar oyunlarını oynamaya devam edebilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
League of Legends 2019 Avrupa Şampiyonası Takımları Duyuruldu Rocket League Aralık Güncellemesi Xbox One X Desteğini Getirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız