Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twin Mirror Aralık Ayının Başında PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Vampyr ve Life Is Strange oyunlarının arkasındaki stüdyo Dontnod Entertainment'ın yeni hikaye odaklı soruşturma oyunu Twin Mirror'ın çıkış tarihi duyuruldu.

1 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.

Oyun Epic Games Store'da 109,00 TL'den ön siparişe açıldı. Ön siparişler dijital oyun müziklerini içeriyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sam Higgs'in Basswood, West Virginia ile işi bitmişti, ancak öyle görünüyor ki bu kasabanın onunla işi bitmedi. Eski araştırmacı gazeteci en yakın arkadaşını son kez uğurlamak için memleketine döndüğünde sorunlu geçmişi hakkında yazılacak yeni hikâyeler olduğu kısa sürede açığa çıkıyor.

Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Sam, kendini sevdiklerini birbirine bağlamak ve eşsiz entelektüel yeteneklerini kullanarak kasabanın karanlık sırlarını gün yüzüne çıkarmak arasında buluyor. Ancak kendine bile güvenemiyorken kime güveneceğini nasıl bilebilirsin?

DONTNOD'daki ödüllü hikâye anlatıcıları seni aklını başından alacak yeni bir maceraya davet ediyor.
 
SÜRÜKLEYİCİ PSİKOLOJİK GERİLİM
Küçük kasaba Amerikasının tozlu gerçekliğine sıkı sıkıya bağlı, zengin ve karmakarışık bir hikâyenin içinde kendini kaybet. Sam, araştırması ilerledikçe Basswood'un anılarla dolu mekânları boyunca esen ve kasabanın renkli sakinlerini içine çeken bir entrika ağını gün yüzüne çıkaracak.

SIRA DIŞI BİR ZİHNE YOLCULUK YAP
Sam'i bu kadar başarılı bir araştırmacı gazeteci yapan çıkarsamacı akıl yürütmesi ve görsel hafıza becerileri, ona bu gizemi çözmesinde yardımcı olabilir. Sam'in benzersiz zihninin derinliklerinde yatan gerçeği öğrenmek için önemli olayları yeniden kurgula, Sam'in geçmişini ziyaret et ve daha fazlasını yap.

KENDİ YOLUNU SEÇ
Her karar, her etkileşim, her keşif Sam'in araştırma yönünü ve en nihayetinde ne kadar fedakârlık yapabileceğini etkileyecek. Burada doğru ya da yanlış cevaplar yok. Hikâyeni tamamlamak için sadece içgüdülerini ve değerlerini takip et. 

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Twin Mirror Dontnod Entertainment hikaye odaklı soruşturma oyunu
Birinci Şahıs Bilim Kurgu Gerilim Oyunu The Invincible PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu Amnesia: Rebirth 20 Ekim'de PS4 ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twin Mirror
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız