Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twelve Minutes, Last Stop ve The Artful Escape 2021'e Ertelendi

 
Yayıncı Annapurna Interactive, bu yıl çıkması planlanan üç oyunu Twelve Minutes, Last Stop ve The Artful Escape'i 2021'e erteledi.

Annapurna Interactive üç oyunun da tamamlanmaya yaklaştığını ve cilalama aşamasında olduklarını belirtti.

Twelve Minutes, zaman döngüsünde kapana kısılmış bir adam hakkındaki üstten görünümlü interaktif gerilim oyunu. Karısıyla romantik bir akşam geçirmeye çalışan fakat saldırıya uğrayan ve bunu sürekli yaşamak zorunda olan bir adamın kontrolünü üstleneceksiniz. Amacınız zaman döngüsünü kıracak yolu bulmak.

Last Stop, Londra'da geçen ve üçüncü şahıs kamera açısına sahip tek oyunculu bir oyun. Doğaüstü bir krizin ortasındayken birbirleriyle karşılaşan üç farklı karakterin rolünü üstleneceksiniz.

İki boyutlu macera platform oyunu The Artful Escape'te genç bir gitar dehası olan ana karakterimiz Francis Vendetti, sahne karakteri için ilham almak amacıyla psychedelic ve çok boyutlu bir yolculuğa çıkacak.

Aralarından The Artful Escape Türkçe dil desteğiyle birlikte gelecek.

Oyunların Steam sayfalarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Annapurna Interactive The Artful Escape Xbox One Apple Arcade Annapurna Interactive
Assassin's Creed Valhalla PS5'te Xbox Series X'ten Daha İyi Çalışıyor Football Manager 2021 Xbox Series ve Xbox One için 1 Aralık'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Artful Escape
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız