Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türklerden Bir Korku Oyunu "Shadow of a Soul"

 
      Dünya oyun piyasasında gün geçmiyor ki yeni bir oyun duyurulsun. 2011'de olduğu gibi 2012 yılı da oldukça heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Türk oyun geliştiricileri de bu piyasada yer almak için çalışmalarına devam ediyorlar. Bu defa Vivec Entertainment adlı bir Türk geliştirici yeni oyununu duyurdu.
 
      Ferzan Aygen tarafından kurulan Vivec Entertainment ilk oyunu Shadow of a Soul ile oyun piyasasına adım atmaya hazırlanıyor. Bir hayatta kalma-korku oyunu olan Shadow of a Soul'da Jack adlı bir hırsızı yönetiyoruz. Endüstriyel bir hırsızlık olayına karışan Jack, görevini yaparken karşılaştığı sıradışı olaylar neticesinde kendini bir kabusun ortasında bulacaktır.
 
       3 bölüm halinde yayınlanması düşünülen Shadow of a Soul'un 24 Ekim'de PC sürümü daha sonra ise Playstation 3 sürümünün piyasaya çıkarılması düşünülüyor. Umarız Ferzan Aygen bu projesinde başarılı olur ve yeni projelere adım atar.
 
       Bu arada Vivec Entertainment'in sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun geliştirme aşamasına maddi destek sağlamak istiyorsanız şimdiden ön-alım da yapabilirsiniz.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Vivec Entertainment Korku Macera PS3 PC Mac
...Daha Sonra Dizime Ok Yedim! GTA 3 Mobile, Android'te Modlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

8.2.2012 19:56:19

0
tek bşaına oyun yapan adam oyununa altyazıyı tek başınada ekler hiç bir maazeret kabul etmeyen bir durum hani anlamıyorum adam neyin kafasında?

BSC Misafiri

15.1.2012 17:37:05

0
Güzel olacağa benziyorum ama şu fazla oy alan yoruma pek fazla katılmıyorum tamam oyunda türkçe destiği olmazsa saçma olur ama siz oyun sektörünü anlamıyorsunuz oyunların isimleri herzaman olusal bir dil olan ingilizce olarak verilir sen istersen "Ruhun gölgesi" dersin ama oyunun ulasal adı shadow of soul olarak kalır firma adını ingilizce vermek bir taktiktir hepimiz az çok ingilizce biliyorur bu her ülkede böylece firma ismini bikere görünce çoğu kişinin aklında kalıyor mesela cryteki ele alalım adı türkçe olsaydı yabancılar telafuz etmekte zorlanacaklardı ve millet EA diyip geçecekti malesef o yoruma oy veren ve yazan kişiler bu işe tek taraflı bakıyor oyun sektörünü anlamadan kafa karıştırmayın lütfen sizce türkiyede oyun oynayan çok kişimi var olsada hepsi orjinalmi kullanıyor hayır şimdi dersiniz türk oyununu orjinal alırlar HAYIR! öyle bişey yok çoğunluk yine korsan takılıyor bu oyun birçok ülkede ses yaratı siz fakat siz milliyetci olmaya çalışarak(çok kötü batıyosunuz) oyun sektörünün gelişmesini engelliyorsunuz sitenin şuan türkçeyi desteklememesi sonra desteklemiyeceği anlamına gelmez söylendiği gibi bu proje tek kişi tarafından yapılıyor o yüzden ilk önce ingilizceye ağırlık veriyor sonra oyunu türkçeleştirecektir kusura bakmayın ama düşünmeden yorum yazmayın bu yazıyı okuyap kararını bikere daha düşünene saygılar.

qabRiéL

4.1.2012 16:40:14

0
Benim anlamadığım, neden Türkçe dil desteği bulunmadığı.

oyuncu11790

3.1.2012 09:01:33

0
adam demek ki tek kişilik dev kadro :)

SOLID SNAKE

3.1.2012 04:04:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

sen bu oyunun bir kişi tarafından yapılmakta olduğuna mı inandın?
Founded in 2009 in Istanbul/Turkey Provided 3d animation/stills to all kinds of companies Is a one man operation Works with freelancers on all aspects of development If you want to know more please check the blog & About me section Ferzan http://vivec3d.com/company/ Saygılar.

tizar

3.1.2012 01:36:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Yani 5-6 kişilik bir stüdyo olsa neyse, Ama oyunu Yapan Sadece 1 kişi. Günümüzde 100 lerce çalışanı olan büyük stüdyolar dahi ne kadar zorlanıyor düşünün.
sen bu oyunun bir kişi tarafından yapılmakta olduğuna mı inandın?

SOLID SNAKE

3.1.2012 01:05:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Akasha_Ether takmışsınız Türkçe desteğe, dünyanın sonu mu? lütfen içinizdeki ülkücü gençliği az da olsa bastırın.. bu oyunda olmazsa başka bir oyunda yaparlar muhtemelen.. firma politikası falan bilmediğimiz bir sürü şey var, yani adamların kararı böyleyse vardır bir bildikleri. çok bilmişlik yapan arkadaşları sahnelerde görmek istiyoruz..
Yani 5-6 kişilik bir stüdyo olsa neyse, Ama oyunu Yapan Sadece 1 kişi. Günümüzde 100 lerce çalışanı olan büyük stüdyolar dahi ne kadar zorlanıyor düşünün.

Akasha_Ether

3.1.2012 00:31:19

0
takmışsınız Türkçe desteğe, dünyanın sonu mu? lütfen içinizdeki ülkücü gençliği az da olsa bastırın.. bu oyunda olmazsa başka bir oyunda yaparlar muhtemelen.. firma politikası falan bilmediğimiz bir sürü şey var, yani adamların kararı böyleyse vardır bir bildikleri. çok bilmişlik yapan arkadaşları sahnelerde görmek istiyoruz..

BSC Misafiri

2.1.2012 18:55:04

0
Herşey iyi güzel hoş ama birileri küfür etmiş filan kardeşim sanene adam kurmuş şirketini yapıyor oyununu sanane be isterse ana dilini yunanca yapar çok biliyorsan git sen yap oyunu Türkçe de koy.. Tamam haklısınız, Türk şirketinin yaptığı bir oyunun Türkçe dil desteğe sahip olmaması üzücü bir şey ancak eleştiriyi eleştiri sınırını geçmeden yapın.. Sonuçta adamın kendi kararı siz sadece destek verip vermeyeceğini belirlersiniz..

realgrand

2.1.2012 16:39:04

0
Bi cık olmaz

BSC Misafiri

1.1.2012 12:29:31

0
bu tür oyunlar fazla belki yok ama sanki bu biraz cırt gibi +türk oyunu olmasınada karşın dil desteği yokmuş..Yani Amnesia yı oynayan bilir onun kadarda iyisi şuan yok bu tarz'da

RedTurkei

1.1.2012 04:07:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Arkadaşlar Ben Ferzan bey'in sözcüsü değilim.Burda eleştirmek yerine gidip kendisi ile görüştüm. Altta yazan Ferzan bey'in bana örnek gösterdiği kendisine gelen bir mail'dir. (içerik ve iletişim bilgileri sansürlenmiştir) Name: Soner E-Mail:****@gmail.com Website: ****.blogspot.com Subject: Türkçe Message: Sizin Türklüğünüzün a****a k****m.... Rezil ediyorsunuz kendinizi, madem okadar yavurluğa özenip, ana dilinizi ingilice yapıyorsunuz, gidin ozaman ülkemizden l*n.. g*t herifler. Oyununa Türkçe Dil eklemiyor diye, Bir kişinin Türk'lüğüne ve Şahsına Bu kadar hakaret edilmez...

Hocam sakın yanlış anlama ama burada yorum yapmak yerine,Kendisine bir Mail gönderip dilerseniz biz size yardımcı oluruz demeniz gerekir..
Duygusal bir cevap yazmış ama haklı olduğu yanlarda var

SOLID SNAKE

1.1.2012 03:05:48

0
Arkadaşlar Ben Ferzan bey'in sözcüsü değilim.Burda eleştirmek yerine gidip kendisi ile görüştüm. Altta yazan Ferzan bey'in bana örnek gösterdiği kendisine gelen bir mail'dir. (içerik ve iletişim bilgileri sansürlenmiştir) Name: Soner E-Mail:****@gmail.com Website: ****.blogspot.com Subject: Türkçe Message: Sizin Türklüğünüzün a****a k****m.... Rezil ediyorsunuz kendinizi, madem okadar yavurluğa özenip, ana dilinizi ingilice yapıyorsunuz, gidin ozaman ülkemizden l*n.. g*t herifler. Oyununa Türkçe Dil eklemiyor diye, Bir kişinin Türk'lüğüne ve Şahsına Bu kadar hakaret edilmez...
quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk Ferzan bey ekip bulamıyorsa kapı gibi Oyun Çeviri var. Yardımcı oluruz. :)
Hocam sakın yanlış anlama ama burada yorum yapmak yerine,Kendisine bir Mail gönderip dilerseniz biz size yardımcı oluruz demeniz gerekir..

cysis99

1.1.2012 01:31:27

0
venomtrk oyun çeviri ekibi dublaj yapmıyacak ama yapsa yapsa metinleri türkçeleştirir allah razı olsun onlardanda biz zevk alalım diyorlar yeterki I love OYUN ÇEVİRİ ekibi (Dostca)

venomtrk

31.12.2011 23:32:59

+2
Ferzan bey ekip bulamıyorsa kapı gibi Oyun Çeviri var. Yardımcı oluruz. :)

bloo229

31.12.2011 17:57:50

0
@ghostliving yaptığın yorumlar gerçekten gereksiz. Türk Yapımcılar tarafından yapılan oyunun Türkiye' de satışının yapılmasını istiyorsan bir oyuna en azından Tr altyazı seçeneği eklersin. Adamlar onuda yapmıyor. Gel gör ki bu arkadaşlar pazarlama stratejisi diye olayın ..unu çıkarmış. Türk oyuncular artık daha bilinçli. Türkçe oyunlar çıkmasını istiyor. Fiyatlar uygun olduğunda steam üstünden deli gibi alış veriş yapan bir toplum oluşmaya başlamışken hem Tr yapımcısıyız oyun yapacağız diyip dabbe gibi komedi -korku öğesi olmayan korku filmi gibi- bir yapımla Tr oyuncu desteğini almadan dışarıya yöneliyorsa yaptıkları hatadır. Yurt dışında oyun satacaktır iddasıyla yola koyulan bu ekip gayet eksi bir adımla yola çıkıyor. Peh.. Afedersiniz ama oyunda resmen Amnesia çakması gibi. Başlığı ilk okuduğumda sipariş vermeyi düşünürken oyun bilgilerini aldıkça bu havadan uzaklaşıyor insan. Şaka gibi. Tansel abi bunların başında olsaydı iyiydi.. En azından bir Türk mod yapımcısı olarak Tr yi adam gibi temsil edebilen sınırlı insanlardan biri. Yazık olacak bu oyuna.

artenis

31.12.2011 17:36:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Açıklamayı Bulamazsınız Çünki Özel olarak Kendisi İle görüştüm. Ve Ben "Hakaret etmeyeceğinizi Bilsem" bu şekilde yazdım, Yani Heran bir "BSC Misafiri" gelip yapacağını yapabilir.
peki nasıl isterseniz, misafirler konusunda size katılmamak elde değil

SOLID SNAKE

31.12.2011 16:52:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Bahsettiğiniz acıklamayı bulamadım netten, adres verebilirmisiniz, Ekleme: ''hakaret edeceğinizi bilmesem '' cümlesi ile zaten içinde DH deki kullanıcılara hakaret etmişsiniz
Açıklamayı Bulamazsınız Çünki Özel olarak Kendisi İle görüştüm. Ve Ben "Hakaret etmeyeceğinizi Bilsem" bu şekilde yazdım, Yani Heran bir "BSC Misafiri" gelip yapacağını yapabilir.

artenis

31.12.2011 16:46:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Arkadaşlar Bu kadar ağır hakaretler etmenize gerek yok. Sizleri de anlayabiliyorum Türkçe oyun görmek istiyorsunuz Heleki Türkiye'de yapılan bir oyunu. Ferzan bey ile bizzat görüştüm ve onun açısından da bakmalısınız. Burada Hakaret etmeyeceğinizi Bilsem Ferzan Bey'in Açıklamasını Burada Yayınlardım. Ama şunu bilinki Türkçe Olmasını Ferzan bey'de isterdi ama Kendisi bir Hobi işi etmiyor Bir Ürün üretiyor.Sonuç Olarak Türkiye'ye döviz getirecek bir oyunun Türkçe olmamasından dolayı bu kadar kötülenmesine doğru bakmıyor.
Bahsettiğiniz acıklamayı bulamadım netten, adres verebilirmisiniz, Ekleme: ''hakaret edeceğinizi bilmesem '' cümlesi ile zaten içinde DH deki kullanıcılara hakaret etmişsiniz

SOLID SNAKE

31.12.2011 16:30:09

0
Arkadaşlar Bu kadar ağır hakaretler etmenize gerek yok. Sizleri de anlayabiliyorum Türkçe oyun görmek istiyorsunuz Heleki Türkiye'de yapılan bir oyunu. Ferzan bey ile bizzat görüştüm ve onun açısından da bakmalısınız. Burada Hakaret etmeyeceğinizi Bilsem Ferzan Bey'in Açıklamasını Burada Yayınlardım. Ama şunu bilinki Türkçe Olmasını Ferzan bey'de isterdi ama Kendisi bir Hobi işi etmiyor Bir Ürün üretiyor.Sonuç Olarak Türkiye'ye döviz getirecek bir oyunun Türkçe olmamasından dolayı bu kadar kötülenmesine doğru bakmıyor.

tizar

31.12.2011 15:51:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Ferzan Bey'den Mail geldi. Bu üzücü Haberi Vermek istemezdim ama Oyunda Türkçe Dil Desteği Olmayacak. Orijinal E-Posta Görüşmesi: [code]Merhaba Emin, İlgin için teşekkür ederim. Soruna gelince oyunda Türkçe desteği olmayacağını söyleyebilirim. Saygılar Ferzan Name: M.Bocoglu E-Mail: m.bocoglu@gmail.com Website: http://bolumsonucanavari.com Subject: Türkçe Dil Desteği ? Message: Merhaba Öncelikle Çalışmanızı Taktir ettiğimi belirtmek isterim. Henüz emekleme aşamasında olan Türkiye\'deki Oyun sektörü için yapılan her girişim Türk Oyuncuları için çok önem arz ediyor. Shadow of a Soul\'un BolumSonuCanavarı Sitesinde yayınlanmasından sonra birçok oyuncu, Shadow of a Soul\'un Türkçe olup olmayacağını Merak ediyor. Bu Konudaki Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler Emin M.Boçoğlu[/code]
ulen bide utanmadan olmayacak demiş. kisme senden illa dublaj istemiyor. görende yüzbinlerce kelimelik rpg yapıyorlar sanacak. bir Türk yapımcı olarak altyazı bile çıkarmaya üşeniyorsan senin yaptığın oyundan bi cacık olmaz burada kimsede para verip almaz. bsc hatayı en başta yapmış yayınlacak başka haber mi yok? üç kuruşluk adamların haberlerini yayınlıyor. başlık değişsin kendini Türk sananlardan bir korku oyunu!

Kaladdune

31.12.2011 14:08:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r Hiç Türk yapımı bir şeye benzemiyor.Firmanın adı,oyunun adı ve sitede herhangi Türkçe bir şey bile yok!
+1.. :D önce Türkçe bişeyler eklesinler ondan sonra yardım beklesinler. Yoksa ben bu paranın Türk bir yere gideceğini hiç zannetmiyorum.

artenis

31.12.2011 13:31:09

+1
Ne oyunde ne de sitede Türkçe DEstek olmayacak mış peki, KORSAN İNDİRİN, Hi.bir haberide paylaşmayın ki duyulmasın ;)

BSC Misafiri

31.12.2011 13:10:52

0
Bence Saçma olmuş.biraz ön yargılı davranıyorum ama öyle görünüyor.

BSC Misafiri

31.12.2011 10:12:47

0
Türk oyununda Türkçe dil seçeneği yok olay bomba:DDDDDDDDDDD

SOLID SNAKE

31.12.2011 02:56:31

+1
Ferzan Bey'den Mail geldi. Bu üzücü Haberi Vermek istemezdim ama Oyunda Türkçe Dil Desteği Olmayacak. Orijinal E-Posta Görüşmesi: [code]Merhaba Emin, İlgin için teşekkür ederim. Soruna gelince oyunda Türkçe desteği olmayacağını söyleyebilirim. Saygılar Ferzan Name: M.Bocoglu E-Mail: m.bocoglu@gmail.com Website: http://bolumsonucanavari.com Subject: Türkçe Dil Desteği ? Message: Merhaba Öncelikle Çalışmanızı Taktir ettiğimi belirtmek isterim. Henüz emekleme aşamasında olan Türkiye\'deki Oyun sektörü için yapılan her girişim Türk Oyuncuları için çok önem arz ediyor. Shadow of a Soul\'un BolumSonuCanavarı Sitesinde yayınlanmasından sonra birçok oyuncu, Shadow of a Soul\'un Türkçe olup olmayacağını Merak ediyor. Bu Konudaki Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler Emin M.Boçoğlu[/code]

SOLID SNAKE

31.12.2011 01:43:19

0
Arkadaşlar Oyun Türkçe Dil içermeyecek Diye Birşey Söylemediler. O Yüzden Kesin bir bilgi olmadan bu tür şeyler yapmayın. Yargısız İnfaz etmeyelim.

Lyc

31.12.2011 01:36:51

0
Şirkete mail gönderdim, bastım küfürü açıkcak söyliyim, içimde rahatladı.. hadi kolay gelsin

clubberkay

31.12.2011 01:31:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Cry Engine 3 müydü o?
he cryengine3 türklerde cryengine3 ne gezer. bu arada hayırlısı.

MytHnfr

31.12.2011 01:21:11

0
Bencede oyunun köşesine bucağına bir Türkçe dil desteği olması gerek. Yabancı firmaları anlarımda senin imkanın var yani. Şirket ismine ise pek takılmıyorum. Oyun Türkiye'de geçmesede olur bence bunlar takılcak şeyler değil. Yabancı firmalarda da var böyle örnekler. Ama Türkçe bence şart ki bence bu oyunu Türklerden başkası zaten almaz. Sen Türkçe yap biz alalım sana destek olalım. Sende ileride daha fazla kişiye hitap et ya da keyfin bilir Türkçe yapma Türkiye'de de satış yapama biz de yeni Türk oyunlarını 5 sene sonra görelim bir daha...

BSC Misafiri

31.12.2011 00:34:11

0
Sitenin,oyunun isminin(tamam o hadi neyse sonuçta dünya genelinde çıkacak bir oyun) ingilizce yapıyorsun ve bunları yapan adam büyük ihtimalle türkçe olmayacak... Bu tamamiyle özentiliktir...

batangunes87

31.12.2011 00:22:16

0
takip etmeye bile değimez.

batangunes87

31.12.2011 00:19:54

0
bir yanlışınız var admin arkdaşlar, türklerden korku oyunu başlığı atılmış, hani türkçe dil desteği... CRTEK den başka türk firması tanımam.

SOLID SNAKE

30.12.2011 23:28:19

-1
Sitesinde Türkçe Desteği olmaması,Oyununda Türkçe Dil içermeyeceği anlamına gelmez,Bu Konuda Henüz bir Açıklama yok. Sitesini İngilizce etmesi Abartılacak birşey değil.Oyunu Pazarlayabilmesi için İngilizce şart. Emin olun Bu Oyun Yurt Dışında, Türkiye'den Daha çok satacak.Bu Sayede Stüdyo Büyüycek... Örnek Crytek.com'dada Türkçe yok, Ama tüm Crysis oyunları Türkçe ve Bir çok Dil Barındırıyor.

astrolevent

30.12.2011 22:04:21

+3
Eğer ortada piyasaya çıkacak bir oyun var ve bu oyunu yapan Türk ise bu oyuna destek olurum. Fakat yapan o Türk şirketinin adını yabancı koyup, oyunun adını yabancı koyup, sitenin dil desteğine bile sadece yabancı koyup karşımıza çıkarsa işte o zaman öyle Türk'e ben isyanı basarım. Bre rezil adam. Şirketinin sitesinde hiç bir yerde Türkçe bir ibare bile yok. Sadece bi sayfada İstanbul/Turkey yazısını gördüm. Burda da sadece İstanbul kelimesi tutuyo. O da özel isimden gaybeder. Eee. Sonuç: 1- Kesinlikle ve kesinlikle çıktığı bu yoldaki daha ilk dakikalarında puanlarını eksiye fazlasıyla düşürmeyi başardı. 2- Türkçe'ye ne kadar önem vermediğinide kanıtlamış oldu. 3- Sen bir Türk şirketsin ve böyle yaparak asıl anavatanındaki destekçilerininde hepsini kaybetti. İlk üç maddeye sonuç olarak bu iş hüsranlıkla biter. Gelsin yolun başındayken bıraksın bu işleri. Başka işlere yönelsin. Yok sana ekmek bu kapıda gardaş.

serkan4411

30.12.2011 21:14:21

0
son sahne aman allahım

SOLID SNAKE

30.12.2011 20:36:18

+1
Sitesinde About Me yani Hakkımda Bölümünde " Türkçe Bilmiyormusun birader ?" diye yorum ettim email ile onayladım, Sonradan Yorumumu Silmiş... :D

A.l.p.r

30.12.2011 19:49:50

0
Hiç Türk yapımı bir şeye benzemiyor.Firmanın adı,oyunun adı ve sitede herhangi Türkçe bir şey bile yok!

kopur

30.12.2011 19:36:02

0
İsmi Türkçe Olsa şaşardım zaten...

alperen141

30.12.2011 18:00:25

0
Bence yeni bir oyun yapma çabamız gereksiz. Bunun yerine örnek olarak şöyle bişey anlatayım: FIFA 12 oyunununu ele alalım: Türkiye Ligi yok...neden? Çünkü TFF ile parada anlaşamadılar. Ancak sen (ARAL ya da Büyük Dağıtım Şirketlerinden herhangi biri) gidip TFF'den 10 yıllık anlaşma yap. Kendi kadronu kur. Adam al yanına. Türkiye için EA ile anlaş, aynı oyunun Türkiye Modunu yap. Tıpkı FIFA 2001 ve STARS 2001 gibi (STARS 2001 sadece Amerika Liglerinin bulunduğu FIFA 2001 modudur. NBA ve NCAA gibi.)..bu daha güzel olur.

BSC Misafiri

30.12.2011 17:56:11

+1
Firmaya destek olmak istiyorum ön sipariş almak istiyorum ama şu durumda güvenilecek birşey olması lazım iptal olursa ne olucak vs ve bir röportaj yapılmalı bence nekadar isteklilier heyecanlılar işleri için anlaşılabilir sonuçta sanatsal birşey görüceğinize eminseniz bir sanatçının heyecanını isteğini farkedersiniz az çok.

RedTurkei

30.12.2011 17:46:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri türkler değil, türk geliştiriyor. blogunu okuyun. adam tek kişi.
Ferzan Aygen tarafından kurulan Vivec Entertainment ilk oyunu Shadow of a Soul ile oyun piyasasına adım atmaya hazırlanıyor.

Kaladdune

30.12.2011 17:46:58

0
Valla ilk baktığım grafik oldu çok hoşuma gitti kötü durmuyor. Korku anlamında da yatağın içinden bişeyler çıkması falan hoşuma gitti 2012 ye güzel bişey katacağa benziyor :D

XrX8

30.12.2011 17:40:15

0
oyun korku oyunu işime yaramaz bedava bile verseler almam Türkçe olmayan bir oyunu desteklemem ama inşallah başarılı olurlar

RedTurkei

30.12.2011 17:12:39

0
Türk olduğu tartışılır hani bu ayıpta değilde destek vermesini beklemesin bence türkçe dil desteği bile yok insan koyar ayyıldızını sağ üste. Kesinlikle destek olmayacağım buda benim düşüncem.. Onun düşüncesinede saygılıyım inşallah başarılı olur

dil_lenci

30.12.2011 17:12:11

0
Sitelerinin iletişim bölümünden şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım. Eğer hepimiz bastırırsak BELKİ siteye TÜRKÇE dil seçeneğini eklerler. Bu zamana kadar düşünememişler belli.

BSC Misafiri

30.12.2011 17:06:03

0
türkler değil, türk geliştiriyor. blogunu okuyun. adam tek kişi.

BSC Misafiri

30.12.2011 17:05:58

0
oyun türkiye'de geçiyor beyler sn 00:17'deki prizlerden anladım :D

SOLID SNAKE

30.12.2011 16:24:47

0
Adamın resmi beyler buyrun: http://vivec3d.com/wp-content/uploads/2011/12/ferzan_01.jpg

aydogdu1453

30.12.2011 16:18:46

0
Destekliyoruz.Ama full tr oyun olusa .Bunu da bilsinler.Yapamıyolarsa kaybolsunlar ortadan.

Gaara34

30.12.2011 15:48:53

+3
Oyunu Türkler geliştiriyor ama resmi sitesinde Türkçe dil seçeneği yok. Resmi sitesine Türkçe seçeneği koyar insan !

yosunyumos

30.12.2011 14:33:56

+2
abi firmayı kuran Türk sen gidiyorsunda siteni de oyununun adını da firmanın adınıda herşeyi ingilizce koyuyorsun bari Türkçe bir oyun yapında azıcık oyun sektörümüz gelişsin sony bile uncharted gibi güzelim oyunlara Türkçe dil desteği + dublaj koyuyor sen bir Türk olmana rağmen her şeyi ingilizce yapıyorsun şimdi biz bu adama ne diyelim ?

oyuncu11790

30.12.2011 14:31:50

0
bunlar bir adımdır iyi veya kötü atılsın ileriye doğru verimli kapasitesi yüksek işler çıkar...

Guardian97

30.12.2011 14:30:55

+1
quote:

Bir de şuna değinelim lütfen, Türk oyunu olmasına rağmen neden inatla Türkçe destekten uzak sitelere ve oyunlara sahip olmaya çalışıyorsunuz ey geliştiriciler. Anlamsız buluyorum bu hareketinizi. Tamam ingilizce dünyaya açılmanız için önemli bir kapı olabilir, bunu anlarım da kardeşim Türkçe'yi de sıkıştırıver bari hani olur da Türkler de heyecanla oynamak ister diye. Vivec Entertainment, siten bile Türkçe desteğinden yoksun. Bu şartlarda destek vermem tam kapasite ile olmayacak. Yani seni kalben değil mantıken desteklerim sadece bunu bil. Taleworlds de buna dahil. Düzeltmeniz gerek bu kafa yapısını.
Kesinlikle katılıyorum siteye girdim hiçbir şey türkçe değil.Oyunu türk firmasımı yapıyor belli değil.İnşallah oyun türkçe olur.

uNequAL

30.12.2011 14:05:23

0
Amnesia dan sonra sıra dışı bir oyun daha gerekliydi. Bakalım ne sunacaklar bizlere.

otomania

30.12.2011 14:04:23

0
Etkileyici bir video olmuş, film fragmanını aratmıyor :)

namanmika

30.12.2011 14:00:36

0
işallah crysis gibi falan olur türçe dil desteği dublaj kalite vb.

namanmika

30.12.2011 13:58:59

+3
Bu Kadar Oyun Oynamayı Seven Bir Ülkenin Zaten Şu Ana Kadar Çoktan Oyun Sektöründe Güzel Oyunlar Üretmesi Gerekirdi ZATEN TÜRK BİR İŞE BULAŞTIMI O İŞİN EN İYİSİNİ YAPAR!

bloodTime

30.12.2011 13:55:25

0
güzel....

BSC Misafiri

30.12.2011 13:51:46

+39
Bir de şuna değinelim lütfen, Türk oyunu olmasına rağmen neden inatla Türkçe destekten uzak sitelere ve oyunlara sahip olmaya çalışıyorsunuz ey geliştiriciler. Anlamsız buluyorum bu hareketinizi. Tamam ingilizce dünyaya açılmanız için önemli bir kapı olabilir, bunu anlarım da kardeşim Türkçe'yi de sıkıştırıver bari hani olur da Türkler de heyecanla oynamak ister diye. Vivec Entertainment, siten bile Türkçe desteğinden yoksun. Bu şartlarda destek vermem tam kapasite ile olmayacak. Yani seni kalben değil mantıken desteklerim sadece bunu bil. Taleworlds de buna dahil. Düzeltmeniz gerek bu kafa yapısını.

BSC Misafiri

30.12.2011 13:49:37

0
Yazıyı okudum ve göremedim oyunda türkçe dil ve ses desteği olucak mı ?

BSC Misafiri

30.12.2011 13:49:33

0
SON SAHNE HASTROLOJİ .D

BSC Misafiri

30.12.2011 13:49:29

+1
Cry Engine 3 müydü o?

tizar

30.12.2011 13:39:29

0
pre-order için çok erken bir kaç gameplay görelim düşünürüz. oyundaki korkutan unsurlar umarım kaplamaları olmaz.

Crynet

30.12.2011 13:31:47

-7
Haydi Hayırlısı Bu Oyuna Şimdi Bir Trakya Şivesi Ekliyiceksin :D Şahsen ben Trakyalıyım Gerçekten Güzel Olur :D

majesty98

30.12.2011 13:25:52

0
raflarda görürsem türk oyunu gelişsin diye alırım

tazev123

30.12.2011 13:18:30

+1
hadi hayırlısı diyelim
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of a Soul
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız