Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Troy Online'dan Yeni PvP Modu

Troy Online'ın PvP oyuncularına değişik bir alternatif olduğu bir gerçek.

     Troy Online bildiğimiz gibi PvP üzerine kurulu bedava oynanabilen bir MMORPG oyunu. Oyunda PvE (Player versus Environment) değil ancak PvP üzerine yoğunlaşıyoruz.
 
     Yapımcılar da bunun üzerine gitmeyi doğal olarak ihmal etmiyorlar. 15 Ekim'de yayına girecek olan yeni PvP modu "Invasion War" isminde olucak ve bu modda oyuncular, karşı takımın şehirlerine saldırabilecekler. Amaçları ise oldukça basit aslında, şehre saldır, kutsal emanetlerini yok et. Kaybeden oyuncular normal experience ve ödüllerini alacaklar ancak tabii ki kazanan takım hem ekstra experience hem de ekstra buff alacaklar.
 
     Tarafınızı seçmenin tam sırası.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG Troy Online Alt1 Games
Mario & Sonic 2012 Olympic Games Bundle Duyuruldu Fallen Earth'ün Item Shop'unda Neler Var?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Crynet

10.10.2011 21:28:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: nuri504 bscde online oyun haberleri geldikce seviniyorum.Knight online oynuyordm bıraktm ve yeni hilesiz oyun arıyorum.inş dahada coğalır.
Öncelikle Sana Hilelerin Nasıl yapıldığını Anlatıyım Hileler c++ Dili İle Yapılıyor Ve Çoğu Oyun c++ Dili İle Yapılıyor Online Oyunların Çoğu c++ Dili İle Yapılmıştır Yani 1ay veya 1hafta sonra Hilesi Çıkar Hilesi Çıkmaz Diye bişiyok Knight Online Hilesi Çıkmaz Dediler Bana 1ay sonra Bot Lar Çıkmaya başladı :) Yani Her Oyunda hile olur kardeşim

Alendi

10.10.2011 19:47:09

0
bscde online oyun haberleri geldikce seviniyorum.Knight online oynuyordm bıraktm ve yeni hilesiz oyun arıyorum.inş dahada coğalır.

realgrand

10.10.2011 19:42:17

0
İşte böyle başlıkta oyun ismi iyi olmuş. Ayrıca baya bir gaza geldim şimdi nasıl olacak acaba. İnşallah oyuna kötü bir etkisi olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Troy Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız