Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tropico Yapımcısı Yeni Bir Aksiyon RPG Oyunu Duyurdu: Victor Vran


      Pek çok oyuncunun Tropico serisiyle tanıdığı başarılı geliştirici Haemimont Games, yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıktı. Victor Vran adını alacak bu yapım belirtilene göre Diablo tarzına benzeyen bir RPG oyunu olacak.
 
      Haemimont, yaptığı açıklamada amaçlarının oyuna pek çok eşya ve savaş dinamiğini büyük ölçüde değiştirecek özel hareketler ekleyerek bu oyun türünü değiştirmek olduğunu belirtiyor. Bunun yanında oyunda bulunacak zıplama mekaniğinin de Victor Vran'ı diğer aksiyon RPG oyunlarından kendini ayıracağını söyleniyor. Yapımda co-op modunun da bulunacağını belirtelim.
 
      Şimdilik PC'ye özel olarak geliştirilen Victor Vran'ı ilerleyen dönemlerde başka platformlara da görebiliriz. Oyun bu yaz Steam Erken Erişim'deki yerini alacak. Oyun için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
victor vran tropico EuroVideo Medien aksiyon rpg action aksiyon rpg action RPG
Half Life 3'ün Duyurulmasını Bekleyen Gordon Freeman Neler Yapıyor? (Video) Assassin's Creed: Unity'nin Türkçe Yaması Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Victor Vran
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız