Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half Life 3'ün Duyurulmasını Bekleyen Gordon Freeman Neler Yapıyor? (Video)


    2007'de çıkan Half Life 2: Episode Two'nun ardından seriye üçüncü bir bölümün eklenmesi bekleniyordu. Ancak ne yazık ki senelerdir konuyla ilgili bir duyuru gelebilmiş değil. Peki yeni Half Life'ın duyurulmasını bekleyen Gordon Freeman bu süre içerisinde neler yapıyor?
 
    Yeni Zelandalı bir film stüdyosu Fence Post Productions, bu ilginç konuyu 5 dakikalık bir çalışmada ele aldı. Yeni oyunda dünyayı kurtarması beklenen Gordon Freeman, beklediğimiz formunda değil. 8 sene içerisinde göbek yapan ve yaşlanan Freeman, Gravity Gun'ın da etkisiyle epey üşengeçliğe bağlamış.
 
İlgi çekici kısa filmi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Half Life Half Life 2 Episode 3 Valve Half Life 3
Xbox One'ın Şubat Ayı Güncellemesi Yayınlandı Tropico Yapımcısı Yeni Bir Aksiyon RPG Oyunu Duyurdu: Victor Vran
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.4.2015 15:11:11

0
Yemin ediyorum videoyu izleyince içim acıdı oyunun fanı olarak

BSC Misafiri

9.2.2015 18:39:42

0
Yazık bir efsanenin bu hale gelmesi çok aşağılayıcı bir şey yani gerçekten yazıklar olsun valve a umarım oyun artık en yakın zamanda çıkar isterse beklentileri karşılamasın zaten Half Life i freeman i seven her türlü sevip oynar herneyse umarım oyun çıkar ve umarım ki bir planları vardır.

Guest-F172A1D99

9.2.2015 17:20:36

0
video gerçekten duygulandırdı oyuncuların beklentileri çok yukarıda olmasaydı belki çıkardı.

DarkPassegerc4

9.2.2015 17:07:41

0
üzdü la bu video :\

obantr

9.2.2015 12:03:11

0
Her oyun başka bir oyunda olan özellikleri kendi oyununa adapte eder. Yıkılabilir çevre olmazsa FPS oyunu nasıl yeni nesil olacak

BSC Misafiri

9.2.2015 09:26:15

+1
Şişkodan hala half life bekliyorlar hahaha Bi gidin allasen vermeyin tombula para açlıktan zayıflasın

Mütercim Bey

9.2.2015 01:31:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Peki ya GTA nasıl her seferinde beklentileri karşılıyor. Ve her oyunda daha ileri gitmeyi başarıyor ? HALF-LIFE 3'ü istese VALVE çok iyi bir oyun olarak çıkarır ve inceleme sitelerinden rahatlıkla 9.5 puan alır.

HALF-LIFE'ın efsane olması için gerekli şeyleri altta sıralıyorum.
Bunlar eklenirse tüm zamanların en iyi Sci-Fi FPS serisi olarak tarihe geçer.

1- HL3'te silah sayısı fazla olacak hayal gücü yüksek gelişmiş teknolojik silahlarla birlikte standart silahlarda olacak toplam silah sayısı 100 adet Bunun içinde standart silahlar ve bilim kurgu silahları var. Standartlara örnek : Roketatar, Makinalı v.b

2- HL3'te silahları mod etme (Bknz Crysis 2) gibi olacak her tür dürbün v.b eklenti takılabilecek ve eklentilere göre silahların özellikleri değişecek mesela Lazer Silahına özel bir eklenti takacaksın lazer vurduğu zaman hedefi yakmayacak donduracak bunun gibi şeyler olabilir.

3- HL3'te Araç sayısı ve çeşidi fazla olacak. Hava, Kara ve Deniz araçları mevcut olacak toplam araç sayısı yaklaşık 55-60 tane

4- HL3'te artık küçük ve dar haritalar olmayacak geniş devasa Open-World bir oyun olacak.

5- Hikayeye yeni ve anlamlı karakterler eklenecek. Ve Borealis'e gitmeye çalışacağız. Hikayeyi ilginç ve tahmin edilemez aynı zamanda mantıklı ve güzel bir şekilde sunmaları lazım zaten bunu her zaman yapabiliyorlar.

6- Singleplayer olan hikaye aynı zamanda CO-OP olarak oynanabilecek. CO-OP'ta oyununuza katılan arkadaşlarınız. HL2'deki Gordon Freeman'ın yanına standart direnişçi kıyafetleriyle size yardım edecek bu aynı zamanda hikaye'yi zedelemeyecek. CO-OP'u başlatan Gordon olacak. Oyuna sonradan katılanlar direnişçi olarak gözükecek.

7- Oyunun hikaye modu toplamda 35-50 saat arası sürecek büyük açık dünya bir haritada çeşitli görevleri yapacağız. Ve hiç bir ara sahne (cutscene) olmayacak. Değişik olaylarla scriptlenmemiş şekillerde karşılaşabileceğiz.

8- Yıkılabilir çevre, Oyundaki tüm binalar yıkılabilecek. Bakınız: ARMA 3 / ARMA 2

9- HEV Giysi güçlenecek daha dayanıklı ve hızlı hale gelecek, yüksekten yere düştüğümüzde canımız azalmayacak aynı Portal 2'de olduğu gibi HEV giysi de o sisteme uygun olarak yere düşünce hasar almamızı engelleyen botlara sahip olacak.

10- Daha güçlü Xen yaratıkları ve Combine düşmanlar gelecek. Araçlarla saldıracaklar aynı zamanda büyük robotlarda göreceğiz.

11- Oyun Multiplayer destekleyecek. Geniş alanlarda Combine vs Rebel savaşları olacak modlarda standart Bayrak noktası ele geçirme Conquest, Düşmana saldırma, TDM, Capture The Flag gibi standart oyun modlarının yanında yenilikçi ve daha yaratıcı oyun modları olacak. Toplamda 12 tane Multiplayer oyun modu olacak.
15 Tane büyük MP haritası (Araçlı)
10 Tane orta boyutta MP haritası (Araçlı)
10 Tane klasik küçük boyutlu arena savaşı MP haritası (Araçsız)

12- Survival Modu Olacak DayZ'de olduğu gibi geniş bir alanda hayatta kalmaya çalışacağız hem Combine'lara karşı savaşacak hemde yiyeceklerimizi çalmaya çalışan diğer insanlar üstüne bide yaratıklar olacak.

13- CO-OP 8 Kişiye kadar destek verecek
Multiplayer 64 Kişiye kadar destek verecek
Survival 64 kişiye kadar destek verecek

Alın bu beklentilerinizi karşılamazsa oyun oynamayın daha iyi !
Özetle HL3; COD, BF, Crysis, Dayz, ARMA kırması bir şey olsun diyorsun. Klasikler kendine özgülüğünü korumalı. HL3 gelecekse Half-Life gibi gelmeli. Başka oyunlara özenip şunu da koyalım diye yapacaklarsa hiç yapmasınlar.

DarkPassegerc4

8.2.2015 21:55:41

0
çıkacağını zannetmiyorum çok geç kaldılar artık neler çıkıyor oyun olarak çıkarırlarsa süper olması lazım yoksa beğenilmez çünkü beklenti büyük

obantr

8.2.2015 21:26:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BoUnTy_HuNtEr tövbe de obantr sonuçta oyun bile olsa o sevişme sahnelerinde oyun karakterinin sana katlanması lazım mazallah karakter dile gelir kendine söver senin kullanımında olduğu için
Olum dalga geçiyorum altta yazdıklarım şeyler bir oyunda olabilecek ve herkesin isteyeceği şeyler. Yenilik diyorsan uzay gemisi eklersin bide inşaat yapma, Craft etme eşya üretme daha fazlasını yapmak bayaaa uzun alır.

Deadpool1239

8.2.2015 21:05:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri HL bir balondu. Dünyayı kurtaran dilsiz cool takılan bilim adamı numarası eskiden tutmuş olabilir ama günümüzde tutmaz...
senin dünyadan haberin yok belli ki.

BSC Misafiri

8.2.2015 18:37:43

-1
HL bir balondu. Dünyayı kurtaran dilsiz cool takılan bilim adamı numarası eskiden tutmuş olabilir ama günümüzde tutmaz...

BoUnTy_HuNtEr

8.2.2015 17:41:53

0
tövbe de obantr sonuçta oyun bile olsa o sevişme sahnelerinde oyun karakterinin sana katlanması lazım mazallah karakter dile gelir kendine söver senin kullanımında olduğu için

obantr

8.2.2015 17:06:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BoUnTy_HuNtEr obantr sana pek katılmıyorum çünkü arkadaşım saydığın çoğu şey yenilik değilki artık çoğu oyunda olan şeyler ayrıca kesinlikle half life da co op olmamalı efsana bir seneryo ve oyun bazı şeyler kişiye özel olmalı half life gibi bir oyunda co op kısmına kesinlikle katılmıyorum ayrıca gta örneği vermişssin ancak gta artık bir standartı yakalamış ve bunu takip eden bir oyun bunun üstüne koyarak ilerleyen bir oyun hayal gücünü asla zorlamaz çünkü çoğumuz gta 6 yı şimdiden tahmin edebeliyoruz açık dünya olacak,yeni bir şehir gelcek,yeni aktiviteler olacak,yeni bir seneryo olacak,belki gta 5 teki gibi filan 3 ana karakter filan olacak,ve teknolojinin nimetlerinden yararlanacak vs vs gibi yanlız bazı arkadaşlar yanlış anlamasın hayal gücünü grafikle veya yapılabilceklerle zorlamayı kastedmiyorum yani çoğu şeyin tahmin edilebilir olmasını kastediyorum yoksa tabi hayal gücünü zorlayabilir gta 6 ama çoğu şey tahmin edilebilir ve standart ancak half life la ilgili tahmin edip şöle olur diyebileceğimiz neredeyse hiçbirşey yok hepimiz hayalimizde çok iyi bir half life 3 kurguluyoruz eee buda neye sebeb veriyo beklentinin aşırı artma ve karşılanamama derecesine geliyo ama gta böyle değil yeni gta çıktığında çoğumuz biliyoki bir şekilde tatmini sağlayacak beklentiyi verecek ama half life 3 için bunu söyleyemeyiz çünkü artık herkes ayrı bir efsane bekliyo işte bu yüzden half life 3 valve için bir risktir ama o kadar büyük bir risk değil sonuçta half life 3 kötü bile olsa valve steam la filan yola illa devam edecek eee zaten yola devam edebiloyasam neden half life 3 çıkarıyımki kafasında olabilirler şuan yada bazı arkadaşlarında dediği gibi Steam Machine yide bekliyo olabilirler ama şu bir gerçek half life 3 ü bekleyen kişi çok ve beklenti aşırı bunu karşılamakta zor çok çok mükemmel bir oyun bile olsa bunca bekledikten sonra çoğu oyuncuya standart gelme riski var yani bu yüzden half life 3 valve için risktir.
Tamam o zaman oyuna sevişme eklensin sansürsüz 60 farklı sevişme pozisyonu olsun.

BoUnTy_HuNtEr

8.2.2015 15:43:58

+1
obantr sana pek katılmıyorum çünkü arkadaşım saydığın çoğu şey yenilik değilki artık çoğu oyunda olan şeyler ayrıca kesinlikle half life da co op olmamalı efsana bir seneryo ve oyun bazı şeyler kişiye özel olmalı half life gibi bir oyunda co op kısmına kesinlikle katılmıyorum ayrıca gta örneği vermişssin ancak gta artık bir standartı yakalamış ve bunu takip eden bir oyun bunun üstüne koyarak ilerleyen bir oyun hayal gücünü asla zorlamaz çünkü çoğumuz gta 6 yı şimdiden tahmin edebeliyoruz açık dünya olacak,yeni bir şehir gelcek,yeni aktiviteler olacak,yeni bir seneryo olacak,belki gta 5 teki gibi filan 3 ana karakter filan olacak,ve teknolojinin nimetlerinden yararlanacak vs vs gibi yanlız bazı arkadaşlar yanlış anlamasın hayal gücünü grafikle veya yapılabilceklerle zorlamayı kastedmiyorum yani çoğu şeyin tahmin edilebilir olmasını kastediyorum yoksa tabi hayal gücünü zorlayabilir gta 6 ama çoğu şey tahmin edilebilir ve standart ancak half life la ilgili tahmin edip şöle olur diyebileceğimiz neredeyse hiçbirşey yok hepimiz hayalimizde çok iyi bir half life 3 kurguluyoruz eee buda neye sebeb veriyo beklentinin aşırı artma ve karşılanamama derecesine geliyo ama gta böyle değil yeni gta çıktığında çoğumuz biliyoki bir şekilde tatmini sağlayacak beklentiyi verecek ama half life 3 için bunu söyleyemeyiz çünkü artık herkes ayrı bir efsane bekliyo işte bu yüzden half life 3 valve için bir risktir ama o kadar büyük bir risk değil sonuçta half life 3 kötü bile olsa valve steam la filan yola illa devam edecek eee zaten yola devam edebiloyasam neden half life 3 çıkarıyımki kafasında olabilirler şuan yada bazı arkadaşlarında dediği gibi Steam Machine yide bekliyo olabilirler ama şu bir gerçek half life 3 ü bekleyen kişi çok ve beklenti aşırı bunu karşılamakta zor çok çok mükemmel bir oyun bile olsa bunca bekledikten sonra çoğu oyuncuya standart gelme riski var yani bu yüzden half life 3 valve için risktir.

obantr

8.2.2015 13:43:26

-1
Peki ya GTA nasıl her seferinde beklentileri karşılıyor. Ve her oyunda daha ileri gitmeyi başarıyor ? HALF-LIFE 3'ü istese VALVE çok iyi bir oyun olarak çıkarır ve inceleme sitelerinden rahatlıkla 9.5 puan alır. HALF-LIFE'ın efsane olması için gerekli şeyleri altta sıralıyorum. Bunlar eklenirse tüm zamanların en iyi Sci-Fi FPS serisi olarak tarihe geçer. 1- HL3'te silah sayısı fazla olacak hayal gücü yüksek gelişmiş teknolojik silahlarla birlikte standart silahlarda olacak toplam silah sayısı 100 adet Bunun içinde standart silahlar ve bilim kurgu silahları var. Standartlara örnek : Roketatar, Makinalı v.b 2- HL3'te silahları mod etme (Bknz Crysis 2) gibi olacak her tür dürbün v.b eklenti takılabilecek ve eklentilere göre silahların özellikleri değişecek mesela Lazer Silahına özel bir eklenti takacaksın lazer vurduğu zaman hedefi yakmayacak donduracak bunun gibi şeyler olabilir. 3- HL3'te Araç sayısı ve çeşidi fazla olacak. Hava, Kara ve Deniz araçları mevcut olacak toplam araç sayısı yaklaşık 55-60 tane 4- HL3'te artık küçük ve dar haritalar olmayacak geniş devasa Open-World bir oyun olacak. 5- Hikayeye yeni ve anlamlı karakterler eklenecek. Ve Borealis'e gitmeye çalışacağız. Hikayeyi ilginç ve tahmin edilemez aynı zamanda mantıklı ve güzel bir şekilde sunmaları lazım zaten bunu her zaman yapabiliyorlar. 6- Singleplayer olan hikaye aynı zamanda CO-OP olarak oynanabilecek. CO-OP'ta oyununuza katılan arkadaşlarınız. HL2'deki Gordon Freeman'ın yanına standart direnişçi kıyafetleriyle size yardım edecek bu aynı zamanda hikaye'yi zedelemeyecek. CO-OP'u başlatan Gordon olacak. Oyuna sonradan katılanlar direnişçi olarak gözükecek. 7- Oyunun hikaye modu toplamda 35-50 saat arası sürecek büyük açık dünya bir haritada çeşitli görevleri yapacağız. Ve hiç bir ara sahne (cutscene) olmayacak. Değişik olaylarla scriptlenmemiş şekillerde karşılaşabileceğiz. 8- Yıkılabilir çevre, Oyundaki tüm binalar yıkılabilecek. Bakınız: ARMA 3 / ARMA 2 9- HEV Giysi güçlenecek daha dayanıklı ve hızlı hale gelecek, yüksekten yere düştüğümüzde canımız azalmayacak aynı Portal 2'de olduğu gibi HEV giysi de o sisteme uygun olarak yere düşünce hasar almamızı engelleyen botlara sahip olacak. 10- Daha güçlü Xen yaratıkları ve Combine düşmanlar gelecek. Araçlarla saldıracaklar aynı zamanda büyük robotlarda göreceğiz. 11- Oyun Multiplayer destekleyecek. Geniş alanlarda Combine vs Rebel savaşları olacak modlarda standart Bayrak noktası ele geçirme Conquest, Düşmana saldırma, TDM, Capture The Flag gibi standart oyun modlarının yanında yenilikçi ve daha yaratıcı oyun modları olacak. Toplamda 12 tane Multiplayer oyun modu olacak. 15 Tane büyük MP haritası (Araçlı) 10 Tane orta boyutta MP haritası (Araçlı) 10 Tane klasik küçük boyutlu arena savaşı MP haritası (Araçsız) 12- Survival Modu Olacak DayZ'de olduğu gibi geniş bir alanda hayatta kalmaya çalışacağız hem Combine'lara karşı savaşacak hemde yiyeceklerimizi çalmaya çalışan diğer insanlar üstüne bide yaratıklar olacak. 13- CO-OP 8 Kişiye kadar destek verecek Multiplayer 64 Kişiye kadar destek verecek Survival 64 kişiye kadar destek verecek Alın bu beklentilerinizi karşılamazsa oyun oynamayın daha iyi !

Ouroboros_Tasarım

8.2.2015 12:00:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: halflıfe ben beklentinin yüksek olması değil steam machines e saklanıyor gibi geliyor sonuçta kendine özgü bir konsol yapacaksa valve bu konsolun satışını da destekleyecek oyun gerekir o da HL3 olacaktır.
Steam machine konsol degil bildigin pc half life gibi bir oyunu oraya ozel yapip satis rakamlarindan kismaz kisamaz ki ozel de yapmaz akilvar mantik var dahacok platform dahacok insan

BSC Misafiri

8.2.2015 08:49:38

0
Dünyayı kurtarıyosun mutlu sanıyolar :D

BSC Misafiri

8.2.2015 08:48:30

0
Ciddi ciddi duygulandım..:(

BSC Misafiri

8.2.2015 08:47:59

0
Silah ve kıyafet Gordon'ın üstüne zimmetli galiba Valve elinden almamış:)

=PistoLeRo=

8.2.2015 02:52:41

0
valve akıllı davranıyor,ya oyunu yaparlarda başarısız olurlarsa seriye bakış değişir sonra

canguler917

7.2.2015 22:36:55

0
hl 3 varya steam machine sattırır.ama her platforma çıkarsa,gta 5 in satış rakamına yaklaşır derim

White Death

7.2.2015 21:50:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamertx

Bence bunun sebebi Steam'den kırdıkları para değil.Bence artık HL3 için beklentiler o kadar yükseldi ki çıkaracakları oyunun beklentiyi karşılayamayacağından korkuyorlar.
Tam bunu söyleyecektim. Hiçbir zaman beklentiler bu kadar yükselmeseydi HL3 çıkar ve muhtemelen güzel bir oyun olarak aklımıza kazınırdı. Şimdi çıkarmak için korkuyorlar ki ben olsam bende korkardım.

halflıfe

7.2.2015 20:15:46

0
ben beklentinin yüksek olması değil steam machines e saklanıyor gibi geliyor sonuçta kendine özgü bir konsol yapacaksa valve bu konsolun satışını da destekleyecek oyun gerekir o da HL3 olacaktır.

donetouch

7.2.2015 15:44:22

0
Oyunu beklerken ölenler oldu hala çıkacak nomuzsuz gabe

Ahayri

7.2.2015 15:27:04

0
Valve neler dusunuyor bu konuda acaba.

qqqqrpppp

7.2.2015 14:39:01

0
adamlar da haklı yani. neden risk alsınlar çil çil para basarken?

KortX

7.2.2015 14:01:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*
alıntı:

Orijinalden alıntı: gamertx

alıntı:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

Vallaha maalesef Valve Steamden para kırmaya devam ettikçe çıkmayacak gibi görünüyor ya da yeni API birimi glNext ve Steam Machine'den sonra gelir belki son umut. Zaten bekle bekle bizde bu emmi gibi g.tü göbeği saldık. Şerefsizim izlerken üzüldüm adam yanımda olsa sarılıp ağlıyacaz. Zalım Valve zalım :'(


Bence bunun sebebi Steam'den kırdıkları para değil.Bence artık HL3 için beklentiler o kadar yükseldi ki çıkaracakları oyunun beklentiyi karşılayamayacağından korkuyorlar.

Bence oyunu yapmaya başlamadılar daha. Hatta o Ming Le adlı valve'dan ayrılan adamın dediği de yalan (Adı yanlış olabilir.). Neymiş HL3'ü görmüş, çok güzelmiş. HL3 Başarısız olsa ne değişir ki? Zaten Steam tek başına çok para kazanıyor, SteamOS çıkınca Gabe, Bill Gates'i de geçer.
Valve bence bu konuda oyuncuları hayal kırıklığına uğratmak istemiyor olabilir. Ayrıca olmazsa oyunun adı da kirlenir.

porsux

7.2.2015 13:42:44

0
Zalım gaben freemanıda kendine benzetti. Eğer valve da beklentileri karşılayamayacaksa hiçbir firma beklentileri karşılayamaz.

*Meteora*

7.2.2015 13:31:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamertx

Bence bunun sebebi Steam'den kırdıkları para değil.Bence artık HL3 için beklentiler o kadar yükseldi ki çıkaracakları oyunun beklentiyi karşılayamayacağından korkuyorlar.
Bence oyunu yapmaya başlamadılar daha. Hatta o Ming Le adlı valve'dan ayrılan adamın dediği de yalan (Adı yanlış olabilir.). Neymiş HL3'ü görmüş, çok güzelmiş. HL3 Başarısız olsa ne değişir ki? Zaten Steam tek başına çok para kazanıyor, SteamOS çıkınca Gabe, Bill Gates'i de geçer.

BSC Misafiri

7.2.2015 13:16:35

0
adam hiç bir iş yapmayınca şişmanladı lan

BoUnTy_HuNtEr

7.2.2015 13:15:05

+1
güzel bir kısa film olmuş hele dolabı açıp HEV Suit'i gördüğü sahneyi çok iyiydi yanlız half life çıkmayalı 8 yıl oldu arkadaşlar bu saatten sonra gerçekten zor çünkü artık beklentiler öyle bir yere geldiki ya bu beklentileri karşılıyacaklar yada bunca yıl çöpe gidicek gelen oyunla o yüzden valve'nin işi de çok zor half life için söylenebilcek tek şey ''gözlerim yolda beklerim hala sen gelmez oldun half life'' tır

*Meteora*

7.2.2015 13:04:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamertx

Bence bunun sebebi Steam'den kırdıkları para değil.Bence artık HL3 için beklentiler o kadar yükseldi ki çıkaracakları oyunun beklentiyi karşılayamayacağından korkuyorlar.
Ya da sadece oyunla uğraşmak istemiyorlar. Bence valve'dan ayrılan adamın dediği söz ''Half-Life 3'ü gördüm, çok güzeldi'' sözüde yalan. Oyuna da başlamadılar.

Master_Evil

7.2.2015 12:58:16

0
harbi adam yaşlanmış olarak çıkmasın 3. oyunda

FreeMaNMeliH

7.2.2015 12:28:44

0
Mükemmel olmuş freeman düştüğü hale bak ....

otakaraha

7.2.2015 12:12:27

0
Üzdü... We don't go to ravenholm

Kilgrave1907

7.2.2015 11:08:38

0
"Half Life 3" ve "duyurulma" kelimelerini yan yana koymayın be abi heyecandan kalbim duracak oluyor.

vipersix

7.2.2015 10:52:12

+1
çıkmazsa efsane olur benim için. biz half lifeı episode 3 çıkma ihtimalini sevdik

artenis

7.2.2015 09:11:18

0
Güzel zamanlardı...

Rapsody_izmir

7.2.2015 09:09:26

-1
Efsane bitti artık. Beklentiler çok yükseldi daha da yükselecek . Yaptıkları zaman da beklentileri karşılayamayacakları için sonu Duke Nukem gibi olacak.

michael01

7.2.2015 02:21:16

0
oyunu gelistirenlerden biri zaten valveden hf3 u gelistirirken beklentileri karsilamayacagini dusundugunu bu yuzden valve den ayrildigini aciklamisti baya oluyor bu haber yapilali zaten sitede vardir

einhander

7.2.2015 02:07:59

0
5 yıl sonra belkı

deadlight54

7.2.2015 01:49:32

0
3:52'de ağlayacak gibi oldum, ulan Valve bunca zaman niye beklettin bizi?

WiiSmash

7.2.2015 01:46:46

0
Half Life 3'ü beklemekten biz bu hale geleceğiz yakında.

Ouroboros_Tasarım

7.2.2015 01:38:44

0
Freemaana agirbi fitness programi yazmak lazim

Usbehci

7.2.2015 01:29:29

+1
Videonun sonunda Valve' den telefon gelseydi güzel olurdu :) İyi iş çıkarmışlar, pek çok hayranın duygularına tercüman olmuş.

C.H.N

7.2.2015 01:18:39

+1
Bunca yıl gordon u 3 çocuk babası Türk'e çevirmiş. :D

imalittlesquirrel

7.2.2015 01:07:37

+5
quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06 Vallaha maalesef Valve Steamden para kırmaya devam ettikçe çıkmayacak gibi görünüyor ya da yeni API birimi glNext ve Steam Machine'den sonra gelir belki son umut. Zaten bekle bekle bizde bu emmi gibi g.tü göbeği saldık. Şerefsizim izlerken üzüldüm adam yanımda olsa sarılıp ağlıyacaz. Zalım Valve zalım :'(
Bence bunun sebebi Steam'den kırdıkları para değil.Bence artık HL3 için beklentiler o kadar yükseldi ki çıkaracakları oyunun beklentiyi karşılayamayacağından korkuyorlar.

ardaq

7.2.2015 01:06:56

-2
çok qomik....

Reul

7.2.2015 01:03:58

0
ölmeden önce çıktığını görmek istiyorum şu oyunun

alito

7.2.2015 00:52:54

-1
Gordon göbek bağlamış bee Yeter gerçekten duyur artık şu oyunu Valve!

huseyincarnege

7.2.2015 00:48:46

0
valla yazık seriyi soğuttular

ShadowofDeath06

7.2.2015 00:46:48

+1
Vallaha maalesef Valve Steamden para kırmaya devam ettikçe çıkmayacak gibi görünüyor ya da yeni API birimi glNext ve Steam Machine'den sonra gelir belki son umut. Zaten bekle bekle bizde bu emmi gibi g.tü göbeği saldık. Şerefsizim izlerken üzüldüm adam yanımda olsa sarılıp ağlıyacaz. Zalım Valve zalım :'(

Chestburster

7.2.2015 00:46:30

0
Hüzünlendim ciddi ciddi :\
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız