Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trine 5: A Clockwork Conspiracy için Yeni Fragman Zoya Karakterini Tanıtıyor

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Frozenbyte, Trine 5: A Clockwork Conspiracy için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman oynanabilir karakter Zoya'yı tanıtıyor. 
 
Zoya karakteri oyunculara neler sunmaya hazırlanıyor?
 
 
 
Kurnaz bir kadın karakter olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Zoya, yayı ve oklarıyla beraber düşmanlara aman vermiyor. Bunlar dışında aynı zamanda karakterin halatları ve onu zorlu durumlardan kurtaran bir çengeli bulunuyor. Elindeki aletler sayesinde tuzaklarla dolu odalardan geçebiliyor.
 
Zoya sadece birinci sınıf bir hırsız olarak karşımıza çıkmıyor aynı zamanda uzun mesafeleri kat edebiliyor. Bunu yapmak için de nesneler üzerinde sallanmak adına ipini kullanabiliyor. Kendi işinde profesyonel olan Zoya, iş birliği modunda takım arkadaşlarına bir hayli yardımcı olabiliyor. Bu yardımı gerçekleştirmek için de ipini kullanıyor ve ipiyle bir köprü kurabiliyor. 
 
Trine 5: A Clockwork Conspiracy, 31 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Karakter fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Trine 4 Trine 4: The Nightmare Prince Modus Games Frozenbyte Platform bulmaca
Final Fantasy VII: Ever Crisis 7 Eylül'de Mobil Cihazlara Geliyor Yeni GTA 5 Modu Mikrofonla Konuşabileceğiniz AI Karakterleri Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trine 4: The Nightmare Prince ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız