Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tribes Serisinin Yeni Oyunundan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

 
 
Prophecy Games şu anda yeni bir Tribes oyunu üzerinde çalışıyor ve yeni oyundan şu anda ilk ekran görüntüleri paylaşılmış durumda. Bunlar ilk sürüme ait ekran görüntüleri olduğundan pek tatmin etmeyebilir. Ancak en azından size oyunun sanat tarzı hakkında bir fikir verebilir.
 
Tribes serisinin yeni oyunu geliyor
 
 
 
Merak edenler için Prophecy Games, Tribes'ın fikri mülkiyet haklarının sahibi olarak çıkıyor. Dolayısıyla tahmin edebileceğiniz üzere bu yeni ve resmi Tribes oyunu olacak. Diğer taraftan ekip tarafından bildirilene göre 29 ve 30 Kasım'da bir oyun içi test başlatılacak. Bilidiği kadarıyla bu büyük olasılıkla halka açık bir oyun testi olacak yani herkes katılabilecek. 
 
Öte yandan ne yazık ki yeni Tribes oyunu hakkında pek bir şey bilinmiyor. Tam fiyattan mı çıkış yapacağı yoksa oynaması ücretsiz bir oyun mu olacağı belli değil. Kullanacağı oyun motorunu da aynı şekilde bilmiyoruz. Ancak tahmin edilene Unreal Engine oyun motoruyla geliştiriliyor. Sonuç olarak Tribes: Ascend de Unreal Engine (UE3) tarafından destekleniyordu.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tribes of Midgard Gearbox Publishing Norsfell co-op aksiyon PS5 PC
Tekken 8 PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı: 100 GB Boş Alan İstiyor! Diablo 4 Steam'de Sınırlı Süreliğine Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tribes of Midgard
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız