Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tribes: Ascend İkinci Plana İtildi


    Free to Play oyunlarıyla birlikte tutunmaya çalışan Hi-Rez Studios, Tribes: Ascend için önemli bir karar aldı. Firmanın F2P oyunlarından Tribes: Ascend, ikinci plana atıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Hi-Rez Studios, önümüzdeki altı ay boyunca Tribes: Ascend için yeni güncelleme çıkarmayacak. Bunun nedeni firmanın yeni MOBA oyunu Smite'a yoğunlaşmış olması. Bu kararla birlikte Smite piyasaya çıkana kadar Tribes: Ascend, sadece müşteri desteği olarak desteklenecek. Fakat oyuna yeni içerik sunulmayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hi-Rez Studios Hi Res Tribes Tribes Ascend FPS PC
Namco Bandai Yeni Duyurusuna Hazırlanıyor PSN'de Naughty Dog Oyunlarına İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DokuzKuyrukluTilki

12.7.2013 20:48:33

0
Bunlar hep Smite'ın işi

Frozen Grenadier

12.7.2013 20:41:57

-3
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi Çok yazık gerçekten kıymeti bilinmeyen bir oyun.Normal fpslerden çok farklı farklı içerikler farklı bir oynanabilirlik sunan ve bu kadar eğlenceli olan bir oyunun tutmaması çok içler acısı yani wolfteam 100 binlerin oynadığı bir oyunken ve bunun gibi bir sürü para tuzağı gram oyunculuk istemeyen p2p oyunlar bu kadar oyuncusu varken bu oyun gibi oyunculuğa bakan oyunların oynanmaması üzücü.THQda oyunculara önemveriyordu DLC falan çıkarmıyordu onuda geçtim sırf kaliteli bir story olsun diye multy koymuyorlardı vs. bir sürü artısı olan bir şirket battı.
sen dalga mı geçyosun thq nun oyunlarına gir steam de darksiders 2 dawn of war retribituon an az yarım sayfa dlc var her saçma sapan konuda thq nun övülmesindene bıktım aptal saçma bi firmaydı battı gitti kurtulduk

BSC Misafiri

12.7.2013 20:10:03

0
kötü oldumuş yüksek bir potansiyeli olan bir oyundu ne yazıkki.

SenJi

12.7.2013 18:07:51

0
Çok yazık gerçekten kıymeti bilinmeyen bir oyun.Normal fpslerden çok farklı farklı içerikler farklı bir oynanabilirlik sunan ve bu kadar eğlenceli olan bir oyunun tutmaması çok içler acısı yani wolfteam 100 binlerin oynadığı bir oyunken ve bunun gibi bir sürü para tuzağı gram oyunculuk istemeyen p2p oyunlar bu kadar oyuncusu varken bu oyun gibi oyunculuğa bakan oyunların oynanmaması üzücü.THQda oyunculara önemveriyordu DLC falan çıkarmıyordu onuda geçtim sırf kaliteli bir story olsun diye multy koymuyorlardı vs. bir sürü artısı olan bir şirket battı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tribes: Ascend
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız