Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Triangle Strategy için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Artdink, strateji RPG oyunu Triangle Strategy için "Karakter ve Hikaye" fragman serisinin ilkini yayınladı. Yayınlanan fragman, Glenbrook'un genç prensi Roland Glenbrook'u tanıtıyor.
 
SQUARE-ENIX’in ünlü taktiksel RPG mirasını sürdüren bu oyunda, savaşlar farklı yüksekliklere sahip arazide gerçekleşir. Bir karakterin saldırı menzili, bulunduğu yere ve donanımlı silahına göre belirlenir, bu nedenle harekete geçmeden önce savaş alanını araştırmak zorunludur. Ek olarak, alınan kararlar hikayenin nasıl gelişeceğini ve hangi karakterlerin amacınıza katılacağını etkileyecek.

Triangle Strategy, Octopath Traveler'a oldukça benzer yapıda bir oyun. HD-2D grafik tarzı, çok katmanlı seviyelerde sıra tabanlı savaşlar ve hikayenin gidişatını etkileyen seçim şansı sunacak. 
 
Triangle Strategy, dünya genelinde 4 Mart 2022'de Switch için çıkış yapacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera strateji
Korku Oyunu Apathy: Narugami Gakuen Nana Fushigi Switch için Duyuruldu CD Projekt: Cyberpunk 2077'yi Xbox Game Pass'te Yayınlamak için Çok Erken

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Triangle Strategy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız