Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trepang2 PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Trepang Studios, birinci şahıs nişancı oyunu Trepang2'nin PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin 2 Ekim'de çıkacağını duyurdu. Oyuncular tarafından sevilen Trepang2 ilk olarak 21 Haziran'da Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Hızlı nişancı deneyimini bizlere aktarıyor
 
 
 
Uzak bir gelecekte geçen Trepang2'de hızlı ve kanlı aksiyon sahneleri yer alıyor. Oyunda sağa sola ateş açabiliyor, karşıdan gelen mermilere karşı kendini koruyabiliyor ve etrafın nasıl yıkıldığını ve kaosa sürüklendiğini görebiliyorsunuz. 
 
Şu anda Steam üzerinde demo sürümü bulunan oyunda tek oyunculu hikaye odaklı bir yapı yer alıyor. Ağır silahlı paralı asker dalgalarına karşı hayatta kalmanızı gerektiren yapısıyla ön plana çıkan oyunda düşmanların uzuvlarının parçalandığını görebiliyor ve vahşi karşılaşmalarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan oyunda hem menzilli hem de yakın dövüş mekanikleri yer alıyor. Gidişatınıza ve hamlenize göre iki mekanik arasında geçiş yapabiliyorsunuz. 
 
Göz atmak isterseniz çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Trepang2
Final Fantasy Pixel Remaster Serisi 3 Milyon Satışa Ulaştı The King of Fighters XV için Yeni DLC Karakteri Geliyor: Duo Lon

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trepang2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız