Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Treasure Hunter Simulator, Xbox One ve Xbox Series X|S'de Yayınlandı

 
 
2018'in sonlarına doğru PC için çıkan Treasure Hunter Simulator, Xbox One ve Xbox Series X|S'de yayınlandı.
 
Hazine Avcısı Simülatörü oyunu şu anda ve 20 indirim ile satışta. Oyunu satın almak isteyenler web sitesini ziyaret edebilir.
 
Oyun Hakkında:
 
Treasure Hunter Simulator'de metal dedektörlerinizi kullanarak dünya çapında tarihi öneme sahip yerleri keşfedebilir ve ilginç eserler bulup tarihteki yerlerini öğrenerek geçmişi ortaya çıkarabilirsiniz.
 
Dünyanın dört bir yanında bulunan yerlerin yanında evinizin yanındaki ormanda da ilginç ve değerli şeyler bulup prestij ve para kazanarak daha iyi ekipmanlar satın alabilir, egzotik ve uzak yerlere seyahat masrafını çıkarabilirsiniz.
 
Treasure Hunter Simulator zorlu bir metal dedektörü simülatöründen ziyade arcade ile simülasyon karışımı bir oyundur. Kolaylaştırılmış dedektör mekanikleri sayesinde oyun sadece türün sevenlerine değil, diğer oyunculara da hitap etmektedir. Basit ve sezgisel oynanış bileşenlerinin göz kamaştırıcı manzaralar ile birleşmesi, gerçekten keyif verici bir deneyim sunmaktadır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Legitgaming Treasure Hunter Simulator simülasyon hazine bulma define bağımsız keşif
EA ve Hi-Rez Studios Oyun içi Reklamlar için PlayerWON ile Ortak Oldu Path of Exile için 3.15 Genişlemesi 15 Temmuz'da Geliyor

Lord Melkor

3.7.2021 12:30:50

+2
Nasıl 10 saniyede haber yapılır? Metni kopyala translate yapıştır çeviriyi kopyala bscye yapıştır. Çıkan sonucu bile okuyarak kendini yormayarak 10 saniyede haberimizi yapmış oluyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Treasure Hunter Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız