Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Transformers Wii'de İsim Değiştirdi

 
 
    Nintendo Wii'nin çocuklara veya daha genç yaştaki kitleye hitap ettiği yönündeki önyargı sadece ülkemizde değil, yurtdışında da bulunuyor. Bu konu Transformers oyununda da yine ortaya çıktı.
 
    PS3 ve Xbox 360'ta Transformers: War for Cybertron olarak piyasaya çıkacak olan oyundaki War adı Wii versiyonundan çıkarılıyor. Oyun Nintendo Wii'de "Transformers: Cybertron Adventures (Cybertron maceraları) olarak piyasaya çıkacak.
 
     Hemen Nintendo'yu suçlamayın, çünkü bu yayıncı firmanın politikasının gibi görünüyor, çünkü oyunun DS versiyonu hala War for Cybertron adıyla satılacak.
 
    Kotaku'da yer alan yukarıdaki resim de bu konuyla ilgli dalga geçme konusu olarak kullanılmış. İşin fanatiklik yanını bir kenara bırakacak olursak yayıncı firmaya yapılan güzel bir gönderme olarak görülebilir. Ayrıca çok güldüğümü de itiraf etmeliyim.
 
    Nintendo özellikle dinsel ve aşırı cinsel içerikli oyunlara bazen sansür uygulasa da şiddet konusunda çok esnek bir firma.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Transformers aksiyon Wii Activision High Moon Studios
Skate 3'ün Demo Trailer'ı Yayınlandı POP : Forgotten Sands Wii'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers: Cybertron Adventures
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız