Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Transformers: Battlegrounds Oynanış Fragmanı

 
Yayıncı Outright Games ve geliştirici Coatsink, taktiksel savaş macera oyunu Transformers: Battlegrounds için oynanış fragmanı yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dünya MEGATRON'un istilası altında ve Decepticon'ların lideri Allspark'ı işgal etmek üzere. BUMBLEBEE ve Autobot'ların evrene barışı geri getirmelerine yardım edecek yeni bir komutana ihtiyaçları var... Yani sana!
 
Ekibini kurup Merkez Şehirden Cybertron'a kadar hiddetini gösterecek sıra bazlı bir taktik savaşa atıl! Gaddar Decepticon'ları alt etmek için hem kuvvetli olman hem de stratejik düşünmen gerekecek. TRANSFORMERS karakterlerini ve onların becerilerini seçip çıkacak olan muharebede üstün gel. OPTIMUS PRIME, GRIMLOCK ve diğerleri savaşmak için hazır. Çöldeki kum fırtınalarında siper alarak, Cyberton'un Energon fırtınalarından kaçınarak, ve şehrin caddelerinde düşmanlarınla savaşarak tüm ortamlardan faydalan. Energon ölçeğini doldurarak da en azılı düşmanları ezip geçecek güçlü Üstün Becerileri serbest bırak. Sezgisel kontroller ve üç zorluk derecesi ayarıyla karşılaşacağın mücadelenin boyutunu sen belirleyeceksin.
 
Ardından yerel çok oyunculu modda takım kurup Bayrağı Ele Geçir, Sürü ve Son Savunma gibi oyunlarda strateji konusundaki yeteneklerinin sınırlarını zorla. Bu, TRANSFORMERS hayranlarının asırlardır beklediği strateji ve aksiyon oyunu!
 
• AUTOBOT'LARI YÖNET – Heyecan verici ve stratejik savaşlarda BUMBLEBEE, WINDBLADE, OPTIMUS PRIME ve diğer kahramanları komuta et
• DÜNYA'DAN CYBERTRON'A – Patlayıcılarla dolu görevlerde önüne geleni ezip patlayarak şehirler, ormanlar, çöller ve diğer yerleri aş
• BECERİLERİNİ GELİŞTİR – Erişilebilir denetimleri ve 3 zorluk moduyla hem çaylaklar hem de taktik uzmanları için ideal
• YEREL ÇOK OYUNCULU MOD – Bir arkadaşınla takım kur ya da arcade tarzı oyunlarda onlarla teke tek mücadele et


23 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Transformers: Battlegrounds Outright Games Coatsink taktiksel savaş macera
Aquanox Deep Descent 16 Ekim'de PC için Çıkacak DOOM Eternal Önümüzdeki Hafta Xbox Game Pass'e Geliyor

BSC Misafiri

24.9.2020 19:50:14

0
Mobil oyun sandım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers: Battlegrounds ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız