Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TrackMania Turbo Xbox One İçin Ön Yüklemeye Açıldı

 
     TrackMania serisi bugüne dek piyasa sürdüğü oyunlarla gerek isminden söz ettirmeyi gerekse de bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Sadece yarışmadığınız, kendi pistlerinizi de tasarlayabildiğiniz uçuk yarış oyunları serisinin son halkası TrackMania Turbo geçtiğimiz dönemde PC ve yeni nesil konsollar için duyurulmuştu.
 
     4 farklı oyun modu, 200'ün üstünde farklı yarış ve 5 zorluk derecesiyle birlikte gelecek oyunda The Double Driver isimli modla birlikte iki oyuncu iki farklı kontrolcü üzerinden aynı aracı kontrol edebilecek. Farklı yapısı, yolları ve atmosferiyle yine uç noktalarda eğlenceye odaklanan TrackMania Turbo, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi pistlerinizi tasarlayıp diğer oyuncularla paylaşmanıza da imkan verecek.
 
     Ayrıca bugün yapılan açıklamayla birlikte TrackMania Turbo'nun Xbox One sürümünün ön yüklemeye girdiği duyuruldu. 22 Mart tarihinde Xbox One çıkışı gerçekleştirecek TrackMania Turbo'yu ön sipariş ettiyseniz, şu andan itibaren ön yüklemenizi yapıp çıkış zamanını beklemeye geçebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak majornelson Trackmania Nadeo Turbo PC PS4 Xbox One Ubisoft
Umbrella Corps'un Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı EA, Ghost İsmini Ubisoft'a Kaptırdı

vipersix

1.3.2016 13:40:51

0
trackmania nations ve tmnf bedava idi (oyunun en zevkli zamanlari). sonra tmuf ve trackmania 2 ortalama bir fiyatla karsima cikti. simdi de tm turbo icin 100tl ye yakin bir miktari gozden cikarmak lazim. deger mi bu oyuna bu kadar para değmez! cunku oyunu eglenceli hale getiren oyuncu kitlesinin buyuk cogunlugu oyunu birakmis zaten, esl turnuvalari olmasa trackmania filan kalmayacak ortada. belki stadium modunu uygun bir fiyata ayri olarak satisa cikarirlarsa o zaman dusunebiliriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trackmania Turbo
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız