Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Toyo Games Tarafından Türkçe Olarak Sunulacak Yulgang 2'nin Alfa Testlerine Başvurular Başladı


    Dünyaca ünlü yapımcı Mgame imzalı Yulgang 2, Toyo Games aracılığıyla Türkiye'de alfa testine hazırlanıyor. Open World MMORPG türündeki Yulgang 2 bekleyen oyuncular, test için tecrübelerini konuşturacaklar.
 
    Yulgang 2 alfa testlerine oyuncuları başvuru aracılığıyla kabul edecek. 100 kişilik oyuncu kontenjanı bulunan başvurularda ise oyuncuların geçmiş tecrübeleri baz alınacak. Oyuncular, bilgisayar özellikleri, oyun test etme geçmişi ve neden Yulgang 2'yi test etmek istedikleri gibi soruları cevaplayarak bu uçsuz bucaksız dünyaya adım atacak ilklerden olmaya çalışacaklar.
 
    Oyunda Kaos ve Kanun olarak 2 ayrı ırk bulunuyor. Bu ırklardan birini seçerek sınıf seçimine geçebilirsiniz. Sınıf seçiminde 5 farklı sınıf bizleri karşılıyor. Savaşçı, büyücü, şifacı, okçu ve Ninja olarak oyundaki sınıfınızı belirleyebilirsiniz. Özellikle karakterlerin dinamik yetenek efektleri, havada kullandıkları yetenekleri, (havada yürüme, atak yapma vb.) ve seviye artışına göre parlama efektleri rpg severleri oldukça heyecanlandırdı.
 
   Yulgang 2 alfa testlerine buradan başvurabilirsiniz. Unutmayın deneyimlerinizden ne kadar bahsedersiniz, seçilme şansınız o kadar artacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mgame Toyo Games MMORPG MMO Dövüş Aksiyon Türkçe
The Evil Within'in Hikayesinin Öncesini Konu Alacak Çizgi Roman Serisi Geliyor Call of Duty: Advanced Warfare'in Duyuru Videosu Türkçe Altyazılı Olarak Karşınızda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.5.2014 13:22:19

0
Oyun gerçekten çok güzel. Diğer rpglerdeki gibi sönük değil efekleri dinamik havada yürüyosun falan bence Türkiyedeki en iyi rpg olacak

BSC Misafiri

2.5.2014 22:38:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bunlar boş oyunlar Black desert hele dünyaya açılsın o zaman yeni nesil mmorpg nasıl olur herkes görecek.
F2P oyunlara karşıyım önce belirteyim. Black deserti her bilgisayar kaldıramaz bence.

Ouroboros_Tasarım

2.5.2014 19:37:28

0
knıght çakması diyecem ama kızacaksınız internetten videolarına bakın çok kötü oyun malesef

BSC Misafiri

2.5.2014 19:34:11

0
Arkadaşlar oyuna b*k atmayın oyun gerçekten güzel ben bu oyununun koredeki durumunu sürekli takip ediyordum çok sağlam bir oyun ,Türkiyeye gelecek bu sektöre destek olacağınıza köstek olmayın Türkiyeyi şu wolfteam metin2 vb. oyunalrdan kurtaracağınıza yeni oyunlara köstek oluyosunuz yakında arkarenanın titan savaşlarıda cıkacak oda iyi bir oyun türkiyede böyle oyunalrı görmekten ben şahsen memnun oluyorum yakında black desert çıkacak onuda merakla bekliyoruz

BSC Misafiri

2.5.2014 17:23:30

0
Bunlar boş oyunlar Black desert hele dünyaya açılsın o zaman yeni nesil mmorpg nasıl olur herkes görecek.

BSC Misafiri

2.5.2014 15:15:03

0
Vay arkadaş ne oyunlar çıktı bi sen çıkamadın Blade and Soul. Ah NcSoft ah

BSC Misafiri

2.5.2014 13:51:56

0
Bence oyunun konusu güzel. İnşallah Metin2 gibi bir şey olmaz.

Sulu Çor Kağan

2.5.2014 13:07:26

0
Gene mi Çin...

einhander

2.5.2014 12:44:21

0
güzelmi acaba oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yulgang 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız