Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Towers of Aghasba 19 Kasım'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Dreamlit Games, açık dünya fantezi inşa oyunu Towers of Aghasba'nın 19 Kasım'da PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkacağını duyurdu.
Erken Erişim sürümünde şu içerikler yer alacak:
 
-Onarılması ve büyütülmesi gereken üç tür benzersiz ekosistem. 
-Üç tip kasaba inşa edilecek. 
-Kilidi açılacak 40'tan fazla yaratık.
-Yetiştirilip hasat edilebilecek 120'den fazla bitki.
-150'den fazla dekorasyon tarifi.
-Geniş açık dünya topraklarında keşif .
-Keşfedilecek harabeler ve kalıntılar, kadim bilginin kilidini açıyor.
-Çeşitli aktiviteler (balık tutma gibi).
-Çok daha fazlası.
 
PlayStation 5 versiyonunu ön sipariş veren kullanıcılar aşağıdaki özel ek içeriklere sahip olacak:
 
-Özel Tavşan Binek Tasarımı: Görkemli tavşan binek hayvanınız için benzersiz bir tasarımla Aghasba topraklarında şık bir şekilde gezinin. 
-Beş eşsiz dekorasyon.
-Üç özel maske.
 
Towers of Aghasba, Withered olarak bilinen gizemli bir güç ülkeyi harap ettiğinde memleketlerini terk etmek zorunda kalan Shimu halkının hikayesini anlatıyor. Genç mimar olarak, bir zamanlar güçlü olan medeniyetinizin köylerini yeniden inşa etmek ve Aghasba'nın ekosistemlerini hayata döndürmek sizin göreviniz.
 
Temel oynanış, Aghasba'nın geniş dünyasını dolaşmanızı sağlar; devasa dağlara tırmanır, ağzınızı açık bırakacak manzaralarda süzülür ve görkemli yaratıklarla arkadaş olursunuz. Toprakları çürütmekle tehdit eden canavarlara karşı savaşta yardımcı olmak için silahlar, zırhlar ve iksirler yapın, ekosistemleri onarırken tuhaf bitki ve hayvan türleri yetiştirin ve harabeler arasında saklı kadim bilgileri ortaya çıkarın. Ana üssünüze döndüğünüzde, hareketli bir medeniyet tasarlayarak ve ada evinizi dekorasyonlarla özelleştirerek yaratıcılığınızı sergileyin.
 
Köyleriniz ve ekosistemleriniz yerleştikten sonra, adanızı keşfetmeleri, eşya ticareti yapmaları, yaratıkları avlamaları ve Withered ile bir ekip olarak savaşmaları için üç arkadaşınızı davet edin.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dreamlit Games açık dünya fantezi inşa Towers of Aghasba PlayStation 5 PC Erken Erişim
Astroneer DLC'si 'Glitchwalkers' 13 Kasım'da Konsollar ve PC İçin Yayınlanacak Control 2'den İlk Görüntüler Alan Wake 2 DLC'sinde Göründü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız