Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Touken Ranbu Warriors 24 Mayıs'ta Batıya PC için Geliyor

 
 
Koei Tecmo ve DMM Games, Touken Ranbu Warriors'ın PC versiyonunu Steam üzerinden dünya çapında 24 Mayıs'ta yayınlayacağını duyurdu. Bir Digital Deluxe Edition sürümü de satışa sunulacak. Oyun, 4K çözünürlüğü ve 60 FPS'i destekleyecek. Oyunun şu anda bir demosu mevcut.
 
Touken Ranbu Warriors, devasa aksiyon macera oyunu. Bu yeni sürüm yepyeni deneyimi, Touken eğitimini, nefes kesen aksiyonu ve mutlaka oynanması gereken 1'e 1.000 dövüş modunu oyunculara sunuyor.  
 
Touken Ranbu sonunda 3D. WARRIORS serisinin gelmiş geçmiş en güzel grafiklerine tanık olun. Kaynak materyalin hayranlarının zaten yakından tanıdığı Touken Danshi karakterleri, dövüş alanında 3D olarak koşturuyorlar.

Warriors serisinden beklediğiniz nefes kesici aksiyona ek olarak, bir partner ile birlikte dövüşmek ve düello yapmak gibi çok çeşitli animasyonlarla dövüşlerin keyfine varabilirsiniz.
Hem vahşi, hem de güzel Touken Danshi'ler ile dövüşleri bizzat yaşayın. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Fall Guys 21 Haziran'da Oynaması Ücretsiz Oluyor Dark Souls'tan ilham Alan Project Relic için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Touken Ranbu Warriors
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız