Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Yapımcısı Metacritic'te 90'ı Hedefliyor

 
   Total War'ın yapımcısı Creative Assembly'den Metacritic ile ilgili ilginç bir açıklama geldi. Stüdyonun yöneticisi Tim Heaton, Metacritic'de stüdyo puanının 90 olmasını hedeflediklerini şu sözlerle dile getirdi:
 
 "Metacritic'te %90'ı tutturmaktan bahsediyoruz. Bizim amacımız bu. Sega'ya söylediğimiz şey de bu."
 
  İncelemeleri nasıl değerlendirdiklerini de anlatan Heaton şöyle devam etti:
 
  "Oyunda sunduğumuz özelliklere hem oyuncuların gözünden hem de inceleme yazarlarının gözünden bakıyoruz. Onlar 100 üzerinden bir not veriyorlar. Biz de böylece oyunla ilgili bazı kararlar veriyoruz. Eğer yapımın bir bölümü yeterince iyi değilse o bölümü oyundan çıkaracağız."
 
 "Bir oyunun tamamına yakını tamamlanmışken bir bölümü kesip çıkarmanın takım için korkutucu olabileceğini biliyoruz. Hatta bunu yapmamamız için ısrarda bulunabilirler de. Ama bu konuda kesinlikle acımasız davranacağız."
 
 Daha önce Metacritic ile ilgili bir çok açıklama gelmişti ancak görünen o ki Creative Assembly buradaki notlara çoğu firmadan çok daha fazla önem veriyor. Stüdyonun şu anki Metacritic ortalaması ise 76. Verilen en son puan ise Shogun 2'nin eklenti paketi olan Fall Of The Samurai için gelmiş.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War: Shogun 2 Sega The creative assembly strateji Fall of the Samurai Tim Heaton brutal metacritic score goal 90 Total War
Wii U'nun Fiyatı 350 Dolar Olabilir Diablo 3'ten The Wizard Sınıfı Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chidori

1.5.2012 23:10:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Puanın ne önemi var ? Zevk meselesidir oyun. Bİr oyunun meta puanına bakarsın 50 dir, ama tarzı tam senin aradığındır çok beğenebilirsin. Total War'ında kendine ait bir kitlesi var zaten daha fazla da satamaz sattığından. Kimsede aa vu 90 değil 83 diyipte bir total war'ı almamazlık etmez. Almayanda almaz, Strateji türü herkese hitap etmiyor çünkü.
Katılıyorum.

oktay575757

1.5.2012 10:48:11

+2
bende össde 500 hedeflemiştim hey hidi günler hey :D

Ontes

1.5.2012 10:13:15

0
Puanın ne önemi var ? Zevk meselesidir oyun. Bİr oyunun meta puanına bakarsın 50 dir, ama tarzı tam senin aradığındır çok beğenebilirsin. Total War'ında kendine ait bir kitlesi var zaten daha fazla da satamaz sattığından. Kimsede aa vu 90 değil 83 diyipte bir total war'ı almamazlık etmez. Almayanda almaz, Strateji türü herkese hitap etmiyor çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız