Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer II DLC'si The Hunter & The Beast Duyuruldu

 
Geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer II'nin yeni indirilebilir içeriği The Hunter & The Beast'i duyurdu. 11 Eylül'de çıkacak.

Steam'de %10 indirimle 31,50 TL fiyattan ön siparişte.
İndirilebilir içerik hakkında:
 

The Hunter & The Beast, Total War: Warhammer II’ye gelen en yeni Lordlar paketidir. Girdabın Gözü ve Fani Krallıkları seferlerinde ve özel/çok oyunculu muharebelerde kullanılabilecek, Warhammer Fantezi Muharebeleri dünyasından gelmiş, her birinin kendi hedefleri, mekanikleri, birimleri ve oyun tarzı olan efsanevi iki rakip Lord karşınızda.
 
• Zengin içeriğe sahip bu iki yeni Efsanevi Lord kendi fraksiyonlarını yönetiyorlar: Markus Wulfhart, Kıdemli Avcı’nın Seferi (İmparatorluk)’ni; Avare Nakai ise Cangılın Ruhu’nu.
• Her iki Efsanevi Lord da kendilerine özgü fraksiyon mekanikleri, görev zincirleri, efsanevi eşyaları, yetenek ağaçları ve sefer anlatımlarıyla geliyor.
• Kıdemli Avcı’nın Seferi’nde tahribat gücü yüksek yeni menzilli birimler, barutlu mobil bataryalar ve destansı Avcı Kahramanlar karşınıza çıkıyor.
• Cangılın Ruhu’nda ise karşınıza Total War: WARHAMMER dünyasının en büyük canavarları olan ve devasa boyutlara sahip yeni Dread Saurianları, yeni Kroxigorlar, Razordonlar ve Törenler çıkacak.
• Kilidi açılacak, yetiştirilecek ve sahaya sürülecek yeni Namlı Alaylar

 
Sinematik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
Celeste ve Inside Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta The End Is Nigh ve Abzu Control'de İlginç Bir Easter Egg Ortaya Çıktı: Hideo Kojima
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

30.8.2019 11:23:47

0
Açık ara en fazla sevdiğim Total War oyunu. Diğer total war oyunlarından en büyük farkı tabi ki birim çeşitliliği. Bizim o total war'ları oynamamızın en büyük sebebi tarihi altyapıları idi. Bazen çok sıkıyordu. Sürekli aynı şeyler, aynı birimler. Aynı modellemeler. Sadece kart misali, biri diğerinden daha büyük rakama sahip iki human modellemesinin çarpışması dışında bir şeye şahit olamıyordunuz. Birde tarihe yakın olan arayüzü sayesinde öyle ilginç birimlerde yoktu. Warhammer fantasy evrenini zaten sevenler için bu oyun nimet. Her faction, her birim, her düzen, her oynama şekli öyle bir değiştiriyor ki oyunu. Lordlar, büyüler, her ırkın kendine has savaş içerisinde +/- yönleri. Ve normalde diğer TW'lerde makro olarak beliren dengelerin, burada birim bazında mikro dengelere inebilmiş olması çok ama çok tatlı kılıyordu oyunu. Yani savaşa farklı yönlerden etki edecek (ve birazda görsel) daha epik etmenler vardı. Yemin etmiş Slayer'ların, ogre ordusu ile kapışmasını izlemek, Güneş yutan Shaggoth'un çekici altında ezilişlerini seyretmek, o mücadele ve epik savaşlar, her oynayışta ufak çapta bir Lord of The Rings tadı almanıza sebep oluyordu. Fantezi kısmını çok ama çok iyi kotardılar. Savaşlar çok epik geçiyordu. Tek eksisi, diplomasi ve campaign haritasında yapılacak çokta bir şey olmaması. 3. oyunda bunun da üstünde dururlarsa yemede yanında yat. Ayrıca en optimize TW oyunudur. Bakınız; Three Kingdoms çıktığından beri esamesinin okunmaması, düzgün bir şekilde oynanamaması. Atilla ve Rome 2 , Warhammer'dan daha fazla kasıyor. Puanları da ortada, başarısı da. Fiyatlar konusunda gelen darbe ise üzdü.

BSC Misafiri

30.8.2019 08:22:05

0
Fiyatlara tepki olarak çinliler gibi pozitif yorumları negatif yapın bende 5 oyun vardı hepsini ekşiledim mesajı alsınlar

BSC Misafiri

30.8.2019 00:30:32

0
Ek bilgi olarak. Sadece Türkiyede değil Hindistan, Arjantin, Rusya, Polonya vb. gibi ülkelerde de 2 katına çıkmış tüm ürünler. Çinli bir şirketle yapılan ortaklıktan kaynaklanıyor diyorlar. Çinliler bile tepki gösteriyor. Çünkü ortaklık kurdukları şirket Çinin aral game i gibi bir şeymiş

BSC Misafiri

30.8.2019 00:30:25

0
Bu fiyatlara artık satamazlar yeni çıkmış oyuna 158TL verilmez kaldı ki Attila gibi eskimiş ve hatalı ve kötü bir oyuna 158TL vereceğiz? Bu fiyat politikasıyla onlar Türkiye'yi unutsun biz de Türkçe görmeyi.

BSC Misafiri

30.8.2019 00:07:40

0
O kadar haklısın ki adamlar akıcı bir deniz muhaberesi bile yapamadı kaç yıldır bir rome 2 o da gemileri birbirine çarptırmaktan ibaret. Niye uğraşmıyorlar? Çünkü tembeller

BSC Misafiri

30.8.2019 00:07:27

0
Bir dahaki oyunları bence babil asur zamanları olsa güzel olur ya da rome 3 gelse ama şu grafik motorunu değiştirseler keşke ya arkadaş artık foto gerçekçilik geldi hala daha haritalar midemi bulandırıyor ayrıca 10bin asker çok az medieval 2 de 10 bindi zaten artık 20bin kişilik ordular yaratılabilmeli 4k'da rahatça

BSC Misafiri

30.8.2019 00:07:20

0
Sizde de tw steam fiyatları uçtu mu? Bende warhammer 2 210tl, Attila 158 tl, Rome 2 210 tl, warhammer 2 nin Herhangi bir büyük dlc si 74 tl gözüküyor. Nerdeyse 2 katına çıkarmışlar hepsini.

BSC Misafiri

29.8.2019 22:39:06

0
Warhammer nasıl bir oyunsa adamlar o kadar dlc çıkarıyor kimse ses etmiyor. Peki aldıkları paranın hakkını veriyorlar mı? Bence hayır. Ne grafik ne fizik olarak 2010'da sıkıştı oyun. Yazılım tarafına daha çok yoğunlaşmaları lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız