Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Celeste ve Inside Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta The End Is Nigh ve Abzu

 
TowerFall'un yaratıcıları tarafından oluşturulan zorlayıcı dağcılık platform oyunu Celeste ve ilk olarak Limbo ile tanıdığımız Playdead'in atmosferik bulmaca oyunu Inside Epic Games Store'da ücretsiz oldu.

Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 5 Eylül'e kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Gelecek hafta da Epic Games Store kullanıcılarını iki ücretsiz oyun bekliyor. The End Is Nigh ve Abzu 5 - 12 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Apple'ın Lansman Tarihi Belli Oldu Total War: Warhammer II DLC'si The Hunter & The Beast Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

30.8.2019 07:14:53

0
Şımartıyorsun Epic ; )

fuatX

30.8.2019 01:17:33

0
Şu epic oyunlara steamdeki kullanici yorumu ve beğeni toplam yüzdesi koysun YouTube oyun tanıtımı videoları yerinede kendi video motorunu koysun steamden daha iyi bir platforma döner verdiği oyunlarla zaman içinde. Ama daha çok yolu var... Profil özelleştirme pazar alani mod desteği vs koymasi lazim bunlardan önce
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız