Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: ARENA Açık Test Haftası Başlıyor

 
      Creative Assembly bugün itibariyle, SEGA işbirliğiyle geliştirilen ve Wargaming Alliance tarafından yayınlanacak tarihi savaş oyunu Total War: ARENA'nın, 10 gün boyunca kapılarını tüm oyunculara açacağını duyurdu. 4 Aralık öğlen 12'ye kadar sürecek açık test haftasında tarihin epik savaşlarını Romalı, Barbar ya da Yunanlı birliklerden oluşan 10'ar kişilik takımlarda deneyimleyeceksiniz. Ayrıca açık test haftası boyunca geliştiricilere vereceğiniz geribildirimler, oyunun son halini belirlemeye yardımcı olacak.

     4 Aralık'a kadar Total War: ARENA'ya giriş yapan herkes açık test haftası bittiğinde oyuna kapalı betaya dahil olarak devam edebilecek. Ayrıca oyuncular hepsi 4. seviye ve Premium birlikler olan Romalı mızraklı süvari birliği, Barbar kılıçlı birliği ve Telesillas Argives Yunanlı mızraklı birliğine sahip olacaklar:

     Ayrıca açık test haftası boyunca birlik ve komutan güçlendirmelerinin yanı sıra pek çok oyun içi hediye kazanma şansı da bekliyor. Oyunda halihazırda her biri kendi özgün oynanışına sahip 11 komutan ve aralarında Termopylae ya da Hadrian Duvarı gibi tarihi savaşlara şahit olmuş mekanları barındıran 9 harita bulunmakta.
 
     Total War: ARENA ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve açık test haftasına katılmak için totalwararena.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rts moba total war total war arena creative assembly sega
Demon’s Souls Online Hizmetleri Japonya'da Sona Eriyor Flight Unlimited 2K16 Kısa Süreliğine Ücretsiz

MovieClipS

27.11.2017 23:45:28

0
Uzun zamandır beklediğim bir oyundu. Teşekkürler haber için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Arena
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız