Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tony Hawk’s Underground Unreeal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'MitchMakesGames'i, Unreal Engine 5'te Tony Hawk's Underground'ı gösteren ilgi çekicibir video paylaştı. Bu video, bu kaykay oyununun UE5'te yeniden düzenlenmesinin nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor. Dolayısıyla izlemenizde fayda var.
 
Video oldukça ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Tony Hawk's Underground 2003'te çıkış yaptı ve Tony Hawk serisinin beşinci oyunuydu. Bu yeniden yapım sürümü için MitchMakesGames oyunun haritasını doğrudan UE5'e aktardı ve birkaç düzenleme yaptı. Ek olarak bazı temel oynanış mekaniklerini ve bir de görev içeriğini buraya dahil etti.
 
Videodan da görebileceğiniz gibi buradaki yapı tam olarak bir yeniden yapım sürümü değil daha çok yeniden düzenleme sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Örneğin buradaki karakter modellemeleri orijinaldeki yapıyı koruyor ve bu kapsamda bir remastered olarak görebiliyoruz. Her ne olursa olsun bu video içerisinde gerçekten de hayranları memnun edecek bir içerik yer alıyor.
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming tony hawk tony hawk pro skater pro skater ps4 playstation underground wasteland next gen
Pocky & Rocky Reshrined Xbox Series Konsollarına Geliyor Clockwork Aquario Xbox Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tony Hawk Pro Skater 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız