Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tony Hawk's Pro Skater 3 ve 4'ün Yeniden Düzenlenmiş Sürümleri Rafa Kaldırıldı

 
 
Activision, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'nin piyasaya sürülmesinin ardından Tony Hawk's Pro Skater 3 ve Tony Hawk's Pro Skater 4'ün yeniden düzenlenmiş bir koleksiyonunu yayınlamayı planlıyordu. Ancak Tony Hawk için yapılan bir canı yayın etkinliğinde bu koleksiyon sürümünün rafa kaldırıldığı belirtildi.
 
Serinin geliştiricisi Vicarious Visions ekibi, 3. ve 4. oyun için kolları sıvamıştı. Hatta bunun için bir ortaklık arayışına girildi ancak kendilerine uygun bir ortak bulunamadığı belirtildi. Şimdilik bu planlar rafa kaldırıldı. İleride yeni bir ortaklık ile yeniden çalışmalara başlanması olası. Vicarious Visions, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Tony Hawk'ın Pro Skater 1 + 2 geliştiricisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Activision Vicarious Visions PS4 Xbox One PC
Call of Duty: Warzone'un Yeni Sezonu Yarın Başlıyor DNF Duel için Açılış Sinematiği Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız