Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider'ın PS4 ve XOne Geliştiricileri Farklı


    Önümüzdeki günlerde PS4 ve Xbox One'a çıkmaya hazırlanan Tomb Raider hakkında, oyunun çıkış dönemi olması dolayısıyla yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bugün gelen yeni haberlere göre Tomb Raider'ın PS4 ve Xbox One geliştiricilerinin farklı olduğu ortaya çıktı. 
 
    Bildiğiniz gibi ana oyunun geliştiricisi Crystal Dynamics'ti. Fakat oyunun yeni nesil sürümlerinin arkasında Crystal Dynamics'i değil, iki farklı yapımcıyı görüyoruz. Gelen haberlere göre oyunun PS4 sürümü, bazı Square Enix yapımlarında yardımcı geliştirici olarak gördüğümüz Nixxes Software tarafından yapılmış. Xbox One sürümü ise Sleeping Dogs'un yapımcısı United Front Games'e emanet edilmiş. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
Team Fortress 2'ye Yeni Bir Güncelleme Titanfall'da Mikro Ödemeler Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quirah

24.1.2014 16:37:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Harika kilit ve nokta atisi haberler geliyor BSC'den ne diyeyim cok begeniyorum. Cok tesekkurler haber icin. Yanliz soyle bir durum var United Front cok deneyimli bir firma. Yani Xbox One sisteminde Esram dengeleyecegiz, bandwith yaratacagiz GPU zayif CPU zayif olaylarinin altindan kalkabilecek bir firma. PS4 tarafinda nitekim daha kucuk bir studyo olan. Daha az deneyimli bir ekip var. Sebebi cok belli PS4'e oyun yapmak basit. :) Hep soylerlerdi inanmazdim. Sony'nin PS3 ile dustugu duruma Microsoft Xbox ile dusse, daha ilk yilinda yarisa havlu atarlardi diye. Bakin gorun o lafi soyleyen insanlarin aslinda ne kadar ileri goruslu olduguna. Zamaninda trol diyip eksi bastiginiz o insanlara. Helal olsun ne diyelim.
Çok deneyimli firma dediğiniz United Front Games'in çıkmış 3 adet oyunu bulunuyor. Nixxes Software ise 1999 senesinden beri Crystal Dynamics'in yardımcı geliştiricisi olarak bulunuyor. Legacy of Kain serisinde de ismi geçer Nixxes Software'in. Sanırım haberi biraz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. http://www.nixxes.com/nixxes/projects http://en.wikipedia.org/wiki/United_Front_Games -Samet

BSC Misafiri

24.1.2014 15:47:28

0
nabza göre şerbet :D

Master_Evil

24.1.2014 15:42:24

0
bi çıkamadı şu tomb raider

Guest-C8DDC600D

24.1.2014 15:04:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Harika kilit ve nokta atisi haberler geliyor BSC'den ne diyeyim cok begeniyorum. Cok tesekkurler haber icin.

Yanliz soyle bir durum var United Front cok deneyimli bir firma. Yani Xbox One sisteminde Esram dengeleyecegiz, bandwith yaratacagiz GPU zayif CPU zayif olaylarinin altindan kalkabilecek bir firma.

PS4 tarafinda nitekim daha kucuk bir studyo olan. Daha az deneyimli bir ekip var. Sebebi cok belli PS4'e oyun yapmak basit. :)

Hep soylerlerdi inanmazdim. Sony'nin PS3 ile dustugu duruma Microsoft Xbox ile dusse, daha ilk yilinda yarisa havlu atarlardi diye.

Bakin gorun o lafi soyleyen insanlarin aslinda ne kadar ileri goruslu olduguna. Zamaninda trol diyip eksi bastiginiz o insanlara. Helal olsun ne diyelim.
Havlu atmak mı ??? 2013 senesinin sonlarında çıkıp 3 milyon satmış ve 43 milyar dolar gelir elde etmiş bir konsoldan bahsediyoruz. Ne havlu atması :)

BSC Misafiri

24.1.2014 14:22:56

-5
Harika kilit ve nokta atisi haberler geliyor BSC'den ne diyeyim cok begeniyorum. Cok tesekkurler haber icin. Yanliz soyle bir durum var United Front cok deneyimli bir firma. Yani Xbox One sisteminde Esram dengeleyecegiz, bandwith yaratacagiz GPU zayif CPU zayif olaylarinin altindan kalkabilecek bir firma. PS4 tarafinda nitekim daha kucuk bir studyo olan. Daha az deneyimli bir ekip var. Sebebi cok belli PS4'e oyun yapmak basit. :) Hep soylerlerdi inanmazdim. Sony'nin PS3 ile dustugu duruma Microsoft Xbox ile dusse, daha ilk yilinda yarisa havlu atarlardi diye. Bakin gorun o lafi soyleyen insanlarin aslinda ne kadar ileri goruslu olduguna. Zamaninda trol diyip eksi bastiginiz o insanlara. Helal olsun ne diyelim.

TheBladeRunner

24.1.2014 13:37:10

-1
Oyun endustrisi de artik politika ya donustu.Simdi insanlar sunu diyecek PS4 60fps akiyor cunku yapimcisi daha iyi,Xbox 30fps cunku yapimcisi daha kotu.Bu algi olusturulmaya calisiniliyor.

Guest-EE6EF2C69

24.1.2014 13:24:13

0
yani hangi yapımcı daha iyi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız