Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd Howard, Starfield'tan Yeni Detaylar Paylaştı

 
Develop Brighton konferansına katılan Bethesda Game Studios'tan Todd Howard, merakla beklenen uzay RPG oyunu Starfield'tan yeni detaylar paylaştı.
 
Oyun tamamen tek oyuncu odaklı. Herhangi bir çok oyunculu mod içermeyecek. Oyunun haritası stüdyonun şimdiye kadar oluşturmuş olduğu en büyük harita. Skyrim'in dört katı olan Fallout 76'dan da büyük.
 
Creation Engine oyun motoru büyük oranda elden geçiriliyor. Render, animasyon ve yapay zeka dahil olmak üzere birçok alanda geliştirmeler yapılacak. Todd Howard, oyun motorundaki gelişimin Morrowind'ten Oblivion'a geçişten daha büyük bir sıçrama olacağını söylüyor. Oyun motorundaki geliştirmelerden biri de prosedürel içerik üretimi. Açık dünya oyunlarında sıkça kullanılan bu teknik büyük bölgeleri hızlıca oluşturmak için iyi bir araç. Oluşturulan bu bölgeler yine el yapımı. Starfield ve Bethesda'nın gelecekteki diğer oyunlarında kullanılacak.
 
Starfield ve Bethesda'nın gelecekteki diğer oyunları, stüdyonun önceki oyunlarına kıyasla daha büyük ve canlı dünyalara sahip olacak ve NPC'ler çok önemli rol oynayacak. Mod desteğine de devam edilecek.
 
Starfield üzerinde çalışan geliştirici sayısı Skyrim ve Fallout 4'ten dört beş kat daha fazla. Oyundan bir şeyler görmemiz için daha beklememiz gerekecek. 
 
Todd Howard ayrıca Starfield ve The Elder Scrolls VI'nın ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacağını tekrar doğruladı.
 
Röportaj tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak reddit Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
PlayStation 5 Kontrolcüsü DualSense Türkiye Fiyatı 1099 TL Activision Blizzard Geçtiğimiz Çeyrekte Mikro Ödemelerden 1.2 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

4.11.2020 11:37:10

0
İlk günden gamepass. Hmm. Çıktığı vakit oyunun fiyatının minimum 859₺ geleceğini düşünürsek...

Curtius

4.11.2020 02:03:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: rcpyksl Uzay oyunu değil mi bu ya harita küçük olsa zaten komik olmaz mıydı.. Uzayın uçsuz bucaksız derinliklerini g.. kadar haritada bize sunmadıkları için alkışlayacak mıyız yani :D
teması uzay'da nerede geçeceği belli değil. birden fazla gezegen olmak zorunda değil uzay temalı diye, veya birden fazla olacaksa bile gezegenleri ebesinin örekesi kadar büyük yapmak zorunda da değiller (bkz. Mass Effect, KOTOR)

BSC Misafiri

3.11.2020 23:21:30

0
Yemezler yeğen...

CaptainReinhard

3.11.2020 20:56:28

0
Esrarengiz bir oyun hakkında çok bilgiler yok enfes bir şeyler sunacak gibime geliyor. Benim gibi uzay, bilim-kurgu ve fantastik dünya sevenleri mest edecek bir oyun gibi duruyor. Günümüzde çoğu firma multıplayer ve battle royale akımına kapıldı 3-5 kuruş daha fazla kazanacağım diye single player oyunculuğu ve kalitesi zor durumdaydı ilaç gibi gelecek bu yapımlar

BSC Misafiri

3.11.2020 19:25:43

+1
Bu adama güvenmiyom aga. Gene çıkacak bug diyarı bir oyun. Düzelene kadar yıl geçecek. Bu dayı başta kalmaz umarım, bunu yollarlar da şöyle adam gibi bi Fallout ve TES görürüz önümüzdeki 35-40 yılda.

BSC Misafiri

3.11.2020 19:11:20

+1
İlk günden gamepass... Başka sorum yok sayın hakim

JackTim

3.11.2020 18:56:49

0
Microsoft Effect.

JaReD22

3.11.2020 18:55:27

0
Bırak şu starfieldi çıkar artık tes 6yı

rcpyksl

3.11.2020 18:43:26

+1
Uzay oyunu değil mi bu ya harita küçük olsa zaten komik olmaz mıydı.. Uzayın uçsuz bucaksız derinliklerini g.. kadar haritada bize sunmadıkları için alkışlayacak mıyız yani :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız