Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'da Büyük Yaratıklar da mı Olacak?


Güncelleme: Respawn'ın açıklamalarına göre Titanfall'ın hikayesinde büyük yaratıklar da yer alıyor. Ancak bu yaratıkları oyunun içinde görmeyeceğiz.
 
    Bu senenin önemli oyunlarından Titanfall adına ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Oyun için yayınlanan yeni haberlerde, mechlerin haricinde büyük yaratıklar göründü.
 
    IGN'e gönderilen Titanfall'ın tasarım kitabında dev yaratıkların yer aldığı belirtildi. Kitapta yer alan açıklamalara göre bu yaratıklar uçma özelliğine de sahipmiş. Ayrıca bunun haricinde oyunun eski videolarını karıştıran oyuncular, bir videoda aşağıdaki bulguya rastladı. Bu yaratıklar bir co-op modunda kullanılacağa benziyor. Resmi duyuruları bekleyelim...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Need For Speed Rivals 4 Yeni DLC İle Geliyor NBA'in Electronic Arts'a Güveni Tam
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2014 16:43:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri oyunda ki "minion" olayı oyunu tamamen bitirmiş ve berbat etmiş tam sürümünde umarım bunları kaldırırlar yoksa bu şekilde oıyun gerçekten hiç hoş değil 3 4 round oynadıktan sonra sürekli öldürdükleriniz aslında player değil de minion olduğunu gördüğünüzde oyundan soğumanıza sebep oluyor benim gözümde oyun baya bir yerlerde şu anda umarım minionların olmadığı oyun modları bulunur oyunda yoksa bu şekli ile kesinlikle para ödeyipte almam bu oyunu.
Oyundaki bot mantığını anlamayan arkadaşlar var sanırım. Olay şu; Birincisi, savaş atmosferini verebilmek adına yaşayan bir dünya yaratma çabası. İkincisi; Bot öldürdükçe silahınıza açabildiğiniz aparatlar(red dot vs) Üçüncüsü ve en önemlisi takım puanı. Onları öldürdükçe takım puanınızın bir nebze de olsa artmasını sağlıyor. Ha ben playerdan aşağı öldürmem dersen kabak gibi yenilir takımın maalesef. Bir bot bile öldürmek bazen maçın kaderini değiştirebiliyor. Ama aşağıdaki arkadaşa da katılıyorum. Oyun fazla hızlı ve kaos bazen baş döndürebiliyor. Karşı takımdan 2-3 kişi titan çağırdı mı zaten direkt katliam hiç şansın yok. İleriki oyunlarda dengelenir umarım.

BSC Misafiri

20.2.2014 19:21:47

-2
minion olayı mükemmel olmuş. en vasat oyuncuya bile tatmin hissini kesinlikle veriyor oyun. tam anlamıyla muhteşem. codun ve bf nin iyi yönlerini almış, grafikler zaten sanat eseri gibi. şu hali bile olağanüstü. pre order akar.

2K

20.2.2014 02:18:10

0
Ya Titanfall 2'ye saklarlar ya da 20 Euro etiket ile DLC olarak satalar sanki oyunun 59 Euro olduğu yetmiyormuş gibi.

rambocuk

20.2.2014 00:30:49

0
Oyun eğlenceli evet ama bf4 oynayan biri olarak grafikleri hazmetmek çok zor çamur gibi geliyor inanın tüm ayarlar açık ama çamur heryer :( böyle olunca çok ucuz geliyor oyun bide bot varmış onuda burdaki yazılardan öğrendim bende diyorum niye vurduklarım haneme yazılmıyor oyun eğlenceli ama 60 dolar etmez kesinlikle

Mustafaa05

19.2.2014 18:48:14

0
Oyunda Tam bir kaos ortamı hakim arkadaş.. Titan'a roket mi atıcaksın.. 2 3 minion sana focuslanırken onlarımı öldürceksin yoksa diğer pilotlar görünmez olarak yaklaşıyormu diye etrafamı dikkat ediceksin.. ki zaten oyunda yüksek bir hız hakim. Crysis de de bu tarz bir hava vardı ama bu denli aşırıya kaçmıyordu. ortalık kızışmış bir durumda kim kimden ayırt edemiyorsun. Belki oyunu yeni oynadığımdan olsa gerek alışma süreci denilebilir geçiştirilebilir ama en azından şu botlar biraz azalsa iyi olur. Yaratık konseptine gelicek olursak. Aslında iyi olurdu hikayeye bir co-op modu. Hele ki Gears of war karışımı bir olay çok değişik duruyor gözümde canlanınca :) Belkide 3. bir ırk eklenip 3 taraf arasında ki mücadele konu olur. Ama bu oyun bu tarzıyla kalırsa ömrü fazla uzun olmaz. Gidipte BF gibi ek paket olayına girişirlerse de en azından benim gözümde para tuzağı olarak kalır. Benim anlamadığım bu oyun sadece bu tarzıylamı kalıcak ? titana bin titandan in. duvarda yürü zıpla hopla 14 harita içinde cirit at. benim için en fazla 3 aylık ömrü olur sonrasında bayatlar..

BERATTAN

19.2.2014 18:30:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri oyunda ki "minion" olayı oyunu tamamen bitirmiş ve berbat etmiş tam sürümünde umarım bunları kaldırırlar yoksa bu şekilde oıyun gerçekten hiç hoş değil 3 4 round oynadıktan sonra sürekli öldürdükleriniz aslında player değil de minion olduğunu gördüğünüzde oyundan soğumanıza sebep oluyor benim gözümde oyun baya bir yerlerde şu anda umarım minionların olmadığı oyun modları bulunur oyunda yoksa bu şekli ile kesinlikle para ödeyipte almam bu oyunu.
Kardes ağzına sağlık aynı seyi düşünüyorum minionlar gerçekcilikten soğuttu csde yapay zeka bile daha iyidi ben ben önümdeki bot a ateş ederken pilotun biri beni vuruyor gelde oyundan soğuma gelde çıldırma nasıl hala savunuyorsunuz bu botları yok gizlenmeymiş,bot lu oyun oynaycaksanız gidin mw3 modu oynayın zombi oynayın bu nedir yaa

BSC Misafiri

19.2.2014 18:19:20

+1
Hiç kimse minionlara laf etmesin zaten amaçları pilotları gizlemek ve oyun gayet guzel bu haliyle

Mactavish-

19.2.2014 17:46:07

0
Yukari da bir arkadas yazmis TF2 millet oynuyor sıkılmıyor. O oyun f2p bu oyun 60 dolar. Bari f2p olsaydi titan skinleri silah skinleri harita paketleri veya guncelleme paketleri ile para kazansalardi. Witcher 3 gibi bir yapim 60 dolarken bu oyunun değeri bu degil kimse bakmasin kusura.

BSC Misafiri

19.2.2014 17:33:49

0
Jurassik Park :) hahaha . Şaka maka hemencecik 14 lvl oldum

White Death

19.2.2014 16:14:08

+1
Botları kaldırsalar çok daha güzel olur. Ya da sayıları azalsın.

BSC Misafiri

19.2.2014 14:02:27

+1
oyunda ki "minion" olayı oyunu tamamen bitirmiş ve berbat etmiş tam sürümünde umarım bunları kaldırırlar yoksa bu şekilde oıyun gerçekten hiç hoş değil 3 4 round oynadıktan sonra sürekli öldürdükleriniz aslında player değil de minion olduğunu gördüğünüzde oyundan soğumanıza sebep oluyor benim gözümde oyun baya bir yerlerde şu anda umarım minionların olmadığı oyun modları bulunur oyunda yoksa bu şekli ile kesinlikle para ödeyipte almam bu oyunu.

BSC Misafiri

19.2.2014 14:02:03

0
Robot kesmedi mi ayıptır :P Şaka bir yana SP çok da lazım değil TF2 gibi eğlencelik bir oyun. Millet kaç senedir oynuyor sıkılıyor mu?

BSC Misafiri

19.2.2014 13:00:47

+2
Bence güzel olur. Sırf mp modları eninde sonunda sıkar.

BSC Misafiri

19.2.2014 12:19:01

+3
quote:

Orijinalden alıntı: hitaf1453 senaryo modu olmayan bir oyuna nasıl çıkıyor anlaması güç multiplayer olarak oynamak zaten bi yerden sonra sıkıyor adamı...
bildiğin adamlar resmen online oyun çıkarıyorlar ve parayı buradan kıracaklar yavaş yavaş
torrentten indirip oynadığın oyunlardan birisi olamayacağı için üzgünüm kardeş.sinirlenmeni anlıyor, acını paylaşıyorum :)

BSC Misafiri

19.2.2014 12:17:56

0
Yazik yani sunun single modu olsa ve böyle arada dev yaratik mucadeleleri de olsa multinin yaninda iyi olurdu. O mechlerle kucucuk askerler ve diger mechleri avlamaktan fazlasini yapardik böylece. Yine de ikinci bir oyun da neler yapabiliceklerine bir fikir veriyor bu kitap.

hitaf1453

19.2.2014 11:41:53

-2
senaryo modu olmayan bir oyuna nasıl çıkıyor anlaması güç multiplayer olarak oynamak zaten bi yerden sonra sıkıyor adamı... bildiğin adamlar resmen online oyun çıkarıyorlar ve parayı buradan kıracaklar yavaş yavaş

emrahcey

19.2.2014 10:38:04

+1
Olacak, olacak büyük küçük artık sağa bildikleri kadar sağacaklar milleti belki bakmışsınız biri iki tane Tek kişilik senaryo modu çıkarmışlar işte begining deyin, last deyin, middle time deyin. Bir askeri konu alıp oyun içinde aşk hikayesi bile işlerler 14 şubat'ta geçti artık gelecek seneye çıkar. 60 dolar Yetmez ama evet

ProtocolMMO

19.2.2014 10:36:00

-1
Çok güzel pc kaldırmıyacak :D şaka maka gelsin abi filmlerdeki gibi titanlarla canavar avı :D

BSC Misafiri

19.2.2014 10:21:59

+7
DLC kokusu alıyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız