Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thirsty Suitors 2 Kasım'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Outerloop Games, Thirsty Suitors'ın 2 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da sunulacak.
 
Jala, talepkâr ebeveynleri ile baş edip eski sevgilileriyle barışabilecek ve bozulan arkadaşlıklarını ablasının düğününe kadar düzeltebilecek mi? Ailenin korkunç ve yargılayıcı reisi Nani'nin yaklaşan ziyaretine hazır olacak mı?

Oyunun hikâyesi boyunca Jala, sinematik ve sıra tabanlı savaş sahnelerinde eski sevgilileriyle yüzleşecek. Yükseltmelerden, özel yeteneklerden ve zaaflardan yararlanmana olanak veren eşsiz bir ruh hâli sistemi ile sıra tabanlı ve üst düzey savaş. Serseriler, rastgele talipler ve nihayetinde eski sevgililerin için mücadele et.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Thirsty Suitors 2 pc ps5 ps4 xbox one xbox series
Mercenaries Wings: The False Phoenix ve Mercenaries Saga Serisi Yakında PC'ye Geliyor Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem Çıkış Tarihi Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız