Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem Çıkış Tarihi Ertelendi

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici DINOGOD, 3D aksiyon oyunu Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem'i önceden planlanan 2023 çıkış döneminden 2024'ün başına erteledi.
 
Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC için ve ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla çıkış yapacak.
 
Bounty Star, meka savaşını ve özelleştirmeyi çiftçilik ve üs inşası ile birleştiren, omuz üstünden bakış açısına sahip, 3 Boyutlu bir aksiyon oyunudur. Oyuncu, bir savaş gazisi, yetenekli bir savaşçı ve uzman meka pilotu olan Clem adında, çökmüş ama güçlü bir eski asker olarak oynar. Clem, geçmişinin suçluluk ve utancından kurtulmaya ve Güneybatı Amerika'nın kıyamet sonrası bir versiyonu olan Kızıl Enginlik'te iyilik adına meşru bir güç olmaya çalışır.
Clem, zar zor uygun bir operasyon üssü ve ev işlevi gören, izole edilmiş ve köhne bir garajı miras alır. Su ve elektrik hatları kur, yiyecek yetiştir ve pişir, savaş için mühimmat ve yakıt üret ve hayvan büyüt. Bu yıpranmış harabenin çok fazla potansiyeli var ancak Clem ile yan yana büyümek zorunda kalacak.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One pc
Thirsty Suitors 2 Kasım'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor Yeni Film Oyunu Geliyor: Blade Runner 2033: Labyrinth Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız