Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisinin İkinci Sezonunda Hikayeye Daha Fazla Odaklanılacak

 
 
3 gün önce Netflix yapımı The Witcher dizisi yayınlandı. daha önce de açıklandığı gibi dizinin ilk sezonu, kitapların ilk ikisini baz alarak yapılacaktı. Söylendiği gibi de oldu. Sadece oyunları tüketmiş olan insanların biraz daha tepkili olduğu ama genel olarak da beğenilen bir dizi ortaya çıktı.
 
Dizinin en çok eleştirilen noktası ise hikayenin birkaç farklı açıdan ilerletilmesi. Aslında baktığımızda bu olayı gayet güzel işlemişler çünkü, aynı kitaplarda olduğu gibi ilk iki kitap sadece kısa hikayelerden oluşuyor ve ana seri çıktıktan sonra çıkıyorlar. Yani bizim izlediğimiz sezonlara ait kitaplar çıktığında, serinin hayranları zaten tüm karakterleri ve gelecekteki olayları biliyordu. Bizim ülkemizde ise kitaplar ilk kez çevrileceği için kitapların yayınlanma sırası değil de hikayenin kronolojik sırasıyla basıldı. Karakterlerin bu kadar detaylarına girilmeden hikayenin girizgahının hazırlandığı bu dizide de aslında sadece ana hikayeye ait kısa hikayeleri işleyerek, hem karakterler tanıtılmış hem de hikaye devam ettirilmiş. 
 
Önümüzdeki sezonlarda ise tüm bu tanıdığımız karakterlerle birlikte ana hikayeye tamamen giriş yapacağız. Hatta hiç yan hikaye olmadan diyebiliriz. Dizinin yönetmeni de kitapları okuyanların da bileceği gibi 2. sezondaki ana hikayeye odaklanma durumunu açıkladı. Dizinin yönetmeni Lauren Hissrich, ikinci sezonda ana hikayeye daha fazla odaklanacağını ve ilk sezonun meyvelerini ikinci sezonda yiyeceğimizi açıkladı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (16 Aralık - 22 Aralık) Dragon Ball Z: Kakarot'tan Yeni Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Moltherion

24.12.2019 14:05:20

+2
Yanlış çevirmişsiniz. Hikaye daha "odaklı" olacakmış. Ayrıca Lauren Hissrich dizinin yapımcısı ve ana yazarı.

BSC Misafiri

24.12.2019 12:28:29

+1
Lauren Hissrich dizinin yönetmeni değil, baş yapımcısı.

Boone

24.12.2019 09:23:07

+1
Ilk sezon gayet iyidi. Ana hikayeyi ilgi çekişi işlerlerse ikinci sezon ondan da güzel olur.

Eeltorm

24.12.2019 06:42:15

+3
Dizi çok iyiydi ya harikaydı işte bu muhteşem dizi.

altunuz

24.12.2019 03:07:28

+2
Dizinin her dakikasından keyif aldım. Çıkmadan önce kötü çıkar diye çok korkuyordum ama beni yanıltıp inanılmaz zevk aldığım güzel bir seri halini aldı. Dizi çok daha fazla popülerite kazanabilirdi ama kendi içinde olan olayları anlatmayıp bu seri hakkında daha önce hiçbir şey tüketmemiş insanların kafasında kopukluklar oluşturdu.

RealArek

24.12.2019 02:09:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Team NINJA 2.sezonda daha çok zenci istiyor zenciler az kalmış.ciri büyüyünce zenci olsun mutasyon geçişrisn felan işte. bir şekilde geralt da dahil kim varsa zenci olsun.
Hintli gibi falan dersen anlarımda zenci ne alaka ?

Team NINJA

24.12.2019 01:54:14

+3
2.sezonda daha çok zenci istiyor zenciler az kalmış.ciri büyüyünce zenci olsun mutasyon geçişrisn felan işte. bir şekilde geralt da dahil kim varsa zenci olsun.

BSC Misafiri

24.12.2019 00:49:29

+5
Halen triss ve yenn'e alışamadım. Ama dizi güzel.

alpererez

24.12.2019 00:29:51

+3
bence yan hikayeler de olmalı, ilk sezonu gayet beğendim.

usuallysony

24.12.2019 00:20:02

+8
Valla bir solukta izledim bitirdim. Oyunu oynamamış yada kitapları okumamış olan kişilerin dizide ki zaman kavramından dolayı kafaları karışmış olabilir ama bence harikaydı. Dört gözle bekliyorum yeni sezonu.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız