Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2'nin PSVR Sürümleri Onaylandı

 
 
Skydance Interactive ve Skybound Entertainment, The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution'ı hem PlayStation VR hem de PlayStation VR2 için yayınlayacağını duyurdu. PSVR ve daha önce duyurulan PC VR ile Meta Quest 2 sürümleri 2022 yılı içerisinde çıkış yapacak. PlayStation VR2 için çıkış tarihi henüz duyurulmadı.
 
Skydance Media'nın bir bölümü olan Skydance Interactive'deki geliştirme ekibi, gelişmiş görseller ve dokunsal geri bildirim desteği ve daha fazlası ile PSVR deneyimini oyunculara sunacak. Bu yeni nesil teknolojiler sayesinde sanal gerçeklik eğlencesinin tadını çıkarabileceğiz.
 
New Orleans'taki maceranız, bu yeni bölümde devam ediyor. Görünüşte durdurulamaz olan Axeman, Tower'ın tam hakimiyeti mücadeleye girer. Bu tehdidi ortadan kaldırmak için mücadele atılın. Şehrin kaderi için son bir hesaplaşmaya giden yolculuğunuzda yeni arkadaşlıklar, silahlar ve teçhizatlar edinin. Bunun yanı sıra yeni yerleri keşfedin.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Walking Dead: Saints & Sinners The Walking Dead Zombi Hayatta Kalma VR Oyun
Resident Evil Village, PlayStation VR2'ye Geliyor No Man's Sky, PlayStation VR2'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: Saints & Sinners
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız