Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Thaumaturge Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını 11 bit studios ve geliştiriciliğini Fool's Theory ekibinin üstlendiği hikaye odaklı rol yapma oyunu The Thaumaturge ertelendi. Oyunda daha önce planlanan 5 Aralık çıkış tarihinden 20 Şubat 2024'e alındı.
 
The Thaumaturge Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için 20 Şubat'ta geliyor. PlayStation 5 ve Xbox Series için ise daha sonraki bir tarihte çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Erteleme hakkında çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
11 bit studios bir basın açıklamasında erteleme hakkında şunları aktardı: "Mistik sanatlarda ustalaşmak iddialı bir girişim ve kaliteden ödün vermek bize ters. Bunu akılda tutarak, 11 bit studios ve Fool's Theory birlikteliğiyle yeni bir çıkış tarihini sizlere aktarmak istiyoruz. The Thaumaturge'a geliştirme aşamasında biraz daha ek süreye ihtiyacımız var."
 
Oyunda sayısız farklı kültür yer alıyor. XX. yüzyıl başlarında bulunduğunuz yapımda Varşova'da ilerliyor ve çeşitli seçimler yapmak zorunda kalıyorsunuz. Hikâye odaklı bu rol yapma oyununda tuhaf varlıklar karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Thaumaturge
1 Aylık PC Game Pass Aboneliğinde Kaçırılmayacak Fırsat: 5 TL! Suicide Squad: Kill the Justice League için Hikaye ve Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız